English

Pratite nas na Facebooku

Predstavljamo knjige

 ostali članci
  

ČUDESNI MINERALNI DODATAK 21. STOLJEĆA - MMS; Jim Humble

  

ZDRAVI ŽIVOT U POSLOVNOM SVIJETU; Milna Tudor i tim

  

TI NEVJEROJATNI LJEVACI; Anne Semenovich

svi članci »

Anketa

 
Kako brinete o svojoj kosi, koži i noktima?
uzimam dodatke prehrani dva puta godišnje (proljeće, ljeto) tijekom mjesec dana
uzimam dodatke prehrani jednom godišnje tijekom dva do tri mjeseca
uzimam dodatke prehrani dva puta godišnje tijekom dva do tri mjeseca
oslanjam se samo na svakodnevnu prehranu» Rezultati
» Ostale ankete

Predstavljamo knjige

Pilates tijelo, Brooke Siler

Podijeli

objavljeno u broju 35 (4/04)

Pilates tijelo vrhunski je priručnik za jačanje, izduživanje i razvoj tonusa mišića bez sprava. To je ujedno prvi priručnik na hrvatskom jeziku o toj sve popularnijoj metodi vježbanja.
Pilates metoda oblikovanja tijela jedinstven je sustav vježbi snage i istezanja koji je još prije sto godina razvio Joseph P. Pilates. On je osmislio vrhunsku metodu vježbanja, čiji je temelj povezanost uma i tijela. Među ostalim, razvija tonus mišića, poboljšava držanje i tijelo čini ljepšim, a da se pritom ne morate brinuti zbog prevelikih mišića koji su najčešće neizbježna posljedica drugih konvencionalnih metoda vježbanja.
Autorica nas vodi kroz cjelovit program tjelovježbe na prostirci, a svaka je vježba jasno ilustrirana fotografijama, crtežima i jedinstvenim vježbama vizualizacije. Knjiga Pilates tijelo program je vježbi koji se lako prati, a prema riječima J. H. Pilatesa, ali i onih koji vježbaju po njegovoj metodi, nakon samo trideset treninga nagrađuje vas posve novim tijelom.
Autorica Brooke Siler suvlasnica je studija re:AB - poznatog pilates studija u New Yorku. Učila je kod Romane Kryzanowske, učenice J. H. Pilatesa, osobna je trenerica supermodela, glumaca i glumica, a časopisi Vouge, Cosmopolitan, Harper's Bazaar predstavili su je kao vodećeg američkog fitness gurua.

Carmen Rivier-Zurak, dr. med

Nakladnik: Biovega
Izdanje: 2003.
Cijena: 160 kn