English

Pratite nas na Facebooku

PROfertyl 2016

Teme

  

Tema broja

   

Alergologija

   

Alternativna medicina

   

Baromedicina

   

Biljna ljekarna

   

Dentalna medicina

   

Dermatologija

   

Dijagnostika

   

Estetska medicina

   

Fizikalna medicina

   

Fizikalna terapija

   

Ginekologija i porodništvo

   

Hitni medicinski postupci

   

Homeopatija

   

Imunologija

   

Infektologija

   

Interna medicina

   

Iz strane literature

   

Javno zdravstvo

   

Kirurgija

   

Klinička istraživanja

   

Klub Avéne

   

Kontaktologija

   

Kultura tijela

   

Logopedija

   

Mali, korisni savjeti

   

Medicinski leksikon

   

MediSense klub

   

Neurologija

   

Nutricionizam

   

Oftalmologija

   

Opća medicina

   

Ortopedija

   

Otorinolaringologija

   

Pedijatrija

   

Predstavljamo knjige

   

Prevencija

   

Priroda i zdravlje

   

Psihijatrija

   

Psihologija

   

Pulmologija

   

Reumatologija

   

Samoliječenje

   

Sport i rekreacija

   

Stručne zanimljivosti

   

Traumatologija

   

Trudnoća i majčinstvo

   

Udruge oboljelih

   

Urologija

   

Vi pitate - mi odgovaramo

   

Zdravlje Plus - prehrambeni kutak

   

Školska medicina

  

Stručno-promotivni članci


"Misli kao čovjek od akcije, a postupaj kao čovjek koji misli. Misao koja ne potakne akciju nije ništa osobito, a akcija koja ne proiziđe iz promišljanja nije apsolutno ništa."

(Georges Bernanos)

Vaše zdravlje - vodič za zdraviji život je časopis pokrenut u svibnju 1998. godine. Ideja besplatna časopisa koji obrađuje zdravstvenu tematiku i koji će se distribuirati preko ljekarni proizašla je iz osnovne djelatnosti Oktal Pharme, a to je veleprodaja lijekova i drugih medicinskih proizvoda ljekarnama, bolnicama, domovima zdravlja i ostalim zdravstvenim ustanovama.

Skromno smo zakoračili u vrlo zahtjevan projekt namijenjen svima vama, sa željom da vam pružimo najviše što možemo - znanje. Ponosni smo na to što smo cijelo vrijeme ostali vjerni početnoj filozofiji "besplatna" časopisa, jer se njegova vrijednost ističe spoznajama koje pruža. Ne kaže se uzalud da je znanje zlata vrijedno, osobito ako se primjenjuje u svakodnevnom životu, oplemenjujući duh i tijelo.

Moramo istaknuti kako sve to ne bi bilo moguće bez potpore brojnih liječnika koji su nesebično prenosili i dalje prenose svoja znanja i iskustva, te sponzora koji su vjerovali u nas i povjerili nam oglašavanje svojih proizvoda. Ne smijemo zaboraviti ni vjerne čitatelje koji nas motiviraju da ne posustanemo na svome putu. Njihovo zanimanje, pohvale, brojna pisma podrške i dobrih savjeta sigurno su odigrali veliku ulogu, koja se i dalje nastavlja.

U nastojanju usklađivanja sa svjetskim trendovima globalizacije i informatizacije modernog poslovanja i sa željom proširivanja kruga onih kojima možemo pružiti određene spoznaje pokrenuli smo i web stranicu www.vasezdravlje.com.

O nakladniku »

Oktal Pharma d.o.o., domaća je tvrtka osnovana 1992., koja je ustrajnim i predanim radom prerasla je u jednu od najvećih veledrogerija u Republici Hrvatskoj, sposobnu za najviše ciljeve u trgovini, zastupanju, istraživanju tržišta i društvenoj ulozi u promicanju farmaceutske i medicinske znanosti.

Oktal Pharma opskrbljuje ljekarne, bolnice i druge zdravstvene ustanove širokim asortimanom lijekova, medicinskih i ostalih proizvoda domaće proizvodnje i iz uvoza. Surađuje s oko 400 domaćih i stranih dobavljača i oko 1400 kupaca (ljekarne u državnom i privatnom vlasništvu, drogerije, veledrogerije, privatne ordinacija i poliklinike, domovi zdravlja, kliničke bolnice i klinički bolnički centri, zavodi i optičarske radnje) te distribuira oko 12.000 različitih artikala Oktal Pharma grupa, koja broji ukupno 592 zaposlenih, provodi jake prodajne i marketinške aktivnosti, te pruža usluge analize tržišta, registracije, promocije (zastupa oko tridesetak inozemnih farmaceutskih kompanija) i distribucije brojnih proizvoda iz zastupničkog asortimana namijenjenih očuvanju zdravlja, u Hrvatskoj i zemljama regije. Više…

Dodjelom Certifikata EU GMP dozvole od strane Agencije za lijekove i medicinske proizvode Oktal Pharma d.o.o. postala je prva i jedina veledrogerija u Hrvatskoj s navedenim certifikatom, čime potvrđuje daljnje jačanje kontrole kvalitete poslovanja i još primjereniji odgovor na želje i potrebe kupaca i dobavljača, kao i stalnu težnju usavršavanju poslovanja. Budućnost za Oktal Pharmu nije nešto što će se dogoditi. Ona je tu danas, stvaramo je sami dok ostvarujemo zadane ciljeve, jer dostižući ih, postavljamo nove.

"Čovjekova djela najbolji su dokaz njegovih razmišljanja."

(John Lubbock)