English

Pratite nas na Facebooku

PROfertyl 2016

Teme

  

Tema broja

   

Alergologija

   

Alternativna medicina

   

Baromedicina

   

Biljna ljekarna

   

Dentalna medicina

   

Dermatologija

   

Dijagnostika

   

Estetska kirurgija

   

Fizikalna medicina

   

Fizikalna terapija

   

Ginekologija i porodništvo

   

Hitni medicinski postupci

   

Homeopatija

   

Imunologija

   

Infektologija

   

Interna medicina

   

Iz strane literature

   

Javno zdravstvo

   

Kirurgija

   

Klinička istraživanja

   

Klub Avéne

   

Kontaktologija

   

Kultura tijela

   

Logopedija

   

Mali, korisni savjeti

   

Medicinski leksikon

   

MediSense klub

   

Neurologija

   

Nutricionizam

   

Oftalmologija

   

Opća medicina

   

Ortopedija

   

Otorinolaringologija

   

Pedijatrija

   

Predstavljamo knjige

   

Prevencija

   

Priroda i zdravlje

   

Psihijatrija

   

Psihologija

   

Pulmologija

   

Reumatologija

   

Samoliječenje

   

Sport i rekreacija

   

Stručne zanimljivosti

   

Traumatologija

   

Trudnoća i majčinstvo

   

Udruge oboljelih

   

Urologija

   

Vi pitate - mi odgovaramo

   

Zdravlje Plus - prehrambeni kutak

   

Školska medicina

  

Stručno-promotivni članci

Anketa

 
Imate li iskustva s upotrebom suhog šampona za pranje kose?
da
ne» Rezultati
» Ostale ankete
Obavijesti
08.05.2013.

Colgate-Palmolive Hrvatska nudi inovativno rješenje za potrošače koji pate od problema osjetljivih zubi: Colgate® Sensitive Pro-Relief™ pastu za zube kao veliki napredak u tretiranju osjetljivosti zubi. Pomoću svoje patentirane Pro-Argin™ formule, ovaj napredni proizvod nudi olakšanje ljudima koji pate od preosjetljivosti zuba.

07.05.2013.

Gradski ured za zdravstvo i branitelje u suradnji s Domovima zdravlja Zagreb i Zakladom "Hrvatska kuća srca" pokreće javnozdravstveni program "Prevencija komplikacija šećerne bolesti", u okviru kojeg će se za građane održati javnozdravstvena akciju mjerenja tlaka i glikoziliranog hemoglobina (HbA1c), na Trgu bana Josipa Jelačića, u subotu, 11. svibnja 2013. od 10:00 do 13:00 sati.

02.05.2013.

U srcu metropole, u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik, održana je najavna konferencija povodom ovogodišnje kampanje i javnozdravstvene inicijative u borbi protiv zloćudnog raka kože (melanoma) - Euromelanoma dan Hrvatska 2013., uz slogan "Vidi i pobijedi - rak kože možete vidjeti!" Ovogodišnji Euromelanoma dan će se održati 06. svibnja 2013.
26.04.2013.

U ranoj dobi, kada su društvena ulaganja u razvoj ljudskog potencijala najisplativija, djeca u najvećoj mjeri ovise o svojim roditeljima i skrbnicima. Kako roditelji žive i vide roditeljstvo u suvremenoj Hrvatskoj, donosi dosad najveće istraživanje u kojem je sudjelovalo više od 1700 roditelja djece predškolske dobi, koje je za UNICEF osmislio tim domaćih stručnjaka na čelu s prof.dr.sc. Ninoslavom Pećnik, a provela agencija Ipsos Puls.

26.04.2013.

Pod pokroviteljstvom Gradonačelnika grada Zagreba g.Milana Bandića započeo je javnozdravstveni projekt edukacije o zaštiti od sunca od najranije dobi "Djeluj sada" koji se provodi u suradnji Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje s Hrvatskim dermatovenerološkim društvom HLZ-a, Referentnim centrom za melanom Ministarstva zdravlja te Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i šport.

15.04.2013.

Prvi sastanak udruga pacijenata oboljelih od imunološki posredovanih upalnih bolesti i liječnika specijalista, pod nazivom "Glasnije za bolje sutra", okupio je četrdesetak predstavnika Hrvatske udruge Crohnove bolesti i ulceroznog kolitisa, Društva psorijatičara Hrvatske, Hrvatske lige protiv reumatizma i udruge Remisija.