English

Pratite nas na Facebooku

PROfertyl 2016

Teme

  

Tema broja

   

Alergologija

   

Alternativna medicina

   

Baromedicina

   

Biljna ljekarna

   

Dentalna medicina

   

Dermatologija

   

Dijagnostika

   

Estetska medicina

   

Fizikalna medicina

   

Fizikalna terapija

   

Ginekologija i porodništvo

   

Hitni medicinski postupci

   

Homeopatija

   

Imunologija

   

Infektologija

   

Interna medicina

   

Iz strane literature

   

Javno zdravstvo

   

Kirurgija

   

Klinička istraživanja

   

Klub Avéne

   

Kontaktologija

   

Kultura tijela

   

Logopedija

   

Mali, korisni savjeti

   

Medicinski leksikon

   

MediSense klub

   

Neurologija

   

Nutricionizam

   

Oftalmologija

   

Opća medicina

   

Ortopedija

   

Otorinolaringologija

   

Pedijatrija

   

Predstavljamo knjige

   

Prevencija

   

Priroda i zdravlje

   

Psihijatrija

   

Psihologija

   

Pulmologija

   

Reumatologija

   

Samoliječenje

   

Sport i rekreacija

   

Stručne zanimljivosti

   

Traumatologija

   

Trudnoća i majčinstvo

   

Udruge oboljelih

   

Urologija

   

Vi pitate - mi odgovaramo

   

Zdravlje Plus - prehrambeni kutak

   

Školska medicina

  

Stručno-promotivni članci

Obavijesti
08.09.2012.

Brojni posjetitelji, fizioterapeuti, poznati sportaši, plesači, stručnjaci za prehranu... okupili su se danas na košarkaškom igralištu na Jarunu i zajedno vježbali kako biti - Fit kroz život. To je, naime, ovogodišnja poruka u povodu Međunarodnog dana fizioterapije, a čiju je proslavu na Jarunu organizirala Hrvatska komora fizioterapeuta (HKF).

03.09.2012.

Sajam zdravlja Vitafest, koji će se prvi put održati od 12. do 14. listopada u Zagrebu, dobio je i svoje službene ambasadore: sportsku legendu Gorana Ivaniševića i poznatog doktora estetske medicine Nikolu Milojevića. Naš poznati tenisač Goran Ivanišević prihvatio je titulu ambasadora sajma jer i sam prakticira zdrav život ispunjen sportom. Goran će počastiti sajam i sve posjetitelje svojim dolaskom, a najmlađe će sigurno oduševiti što će s njima odigrati i nekoliko sportskih rundi na popularnoj Nintendo konzoli Wee.


03.09.2012.

Petnaestu obljetnicu postojanja zagrebačka Poliklinika Arithera obilježila je suradnjom s Britanskim institutom za vene. Tom prigodom Polikliniku je posjetio svjetski stručnjak za bolesti proširenih vena dr. Philip Coleridge Smith sa suradnicima.
16.08.2012.

Zašto dijete staro tri mjeseca koje se uspješno doji stalno stavlja prstiće u usta, kako odviknuti trogodišnjaka od pelene, kako postupiti s četverogodišnjim dječakom koji je ljubomoran na novorođenu sestricu - samo su neka od pitanja na koja su u proteklih 90 dana telefonom i elektronskom poštom odgovarale savjetovateljice "Telefončića", prvog Savjetovališta za rani razvoj djece, koje je pokrenuto 16. svibnja u sklopu UNICEF-ove akcije "Prve tri su najvažnije!".

30.07.2012.

Poslovno inovacijska agencija Republike Hrvatske - BICRO i DNA laboratorij tvrtke Genos d.o.o. iz Zagreba uspješno su okončali IRCRO projekt "Razvoj metoda molekularne dijagnostike" vrijedan preko 830.000 kn koji je BICRO sufinancirao s 400.000 kn bespovratnih sredstava.

25.05.2012.

Ženeva, Švicarska, 24. svibnja 2012. - Merck Serono, divizija tvrtke Merck iz Darmstadta, Njemačka, je danas objavila svoju podršku kampanji povećanja svjesnosti o bolestima štitne žlijezde i s njima povezanim mogućim rizicima za kardiovaskularni sustav. Kampanja se odvija u sklopu četvrtog godišnjeg Međunarodnog tjedna štitne žlijezde 2012. (The International Thyroid Awareness Week 2012).