English

Pratite nas na Facebooku

PROfertyl 2016

Teme

  

Tema broja

   

Alergologija

   

Alternativna medicina

   

Baromedicina

   

Biljna ljekarna

   

Dentalna medicina

   

Dermatologija

   

Dijagnostika

   

Estetska medicina

   

Fizikalna medicina

   

Fizikalna terapija

   

   

Hitni medicinski postupci

   

Homeopatija

   

Imunologija

   

Infektologija

   

Interna medicina

   

Iz strane literature

   

Javno zdravstvo

   

Kirurgija

   

   

   

Kontaktologija

   

Kultura tijela

   

Logopedija

   

Mali, korisni savjeti

   

Medicinski leksikon

   

MediSense klub

   

Neurologija

   

Nutricionizam

   

Oftalmologija

   

   

Ortopedija

   

Otorinolaringologija

   

Pedijatrija

   

Predstavljamo knjige

   

Prevencija

   

Priroda i zdravlje

   

Psihijatrija

   

Psihologija

   

Pulmologija

   

Reumatologija

   

   

Sport i rekreacija

   

   

Traumatologija

   

   

Udruge oboljelih

   

Urologija

   

Vi pitate - mi odgovaramo

   

Zdravlje Plus - prehrambeni kutak

   

  

Stručno-promotivni članci

Obavijesti
15.09.2016.

Stručni simpozij "Croatian Obesity Forum", održan 14. rujna u Zagrebu, okupio je istaknute europske i hrvatske stručnjake s područja medicine, javnog zdravstva, nutricionizma i kineziologije. Imao je za cilj podizanje svijesti o gorućem problemu pretilosti u djece u Hrvatskoj.

19.08.2016.

Wrigleyeva robna marka Orbit uspješno je prikupila 500.000 kuna s ciljem educiranja djece diljem Hrvatske o važnosti dentalne higijene i redovitih posjeta doktorima dentalne medicine.

16.08.2016.

Boravak na suncu je neizostavan, a mnogima i najdraži dio godišnjeg odmora. Pritom se, nažalost, često zaboravlja na štetan utjecaj koje sunce, odnosno njegove UVA i UVB zrake imaju na našu kožu.
13.07.2016.

Tvrtka PharmaS prva je farmaceutska tvrtka u Hrvatskoj koja je stekla status "PHARMA HFD - Partner FARMACEUTSKE IZVRSNOSTI HFD-a". Projekt je krajem prošle godine pokrenut na inicijativu Hrvatskog farmaceutskog društva (HFD) kao temeljne farmaceutske udruge, a njime se žele podržati sve tvrtke koje se bave farmaceutskom djelatnošću i koje slijede stroge kriterije i visoke standarde farmaceutske izvrsnosti na svim razinama.

01.07.2016.

Iskoristite jedinstvenu priliku i u razdoblju od 1. 7. do 3. 7. 2016. posjetite Farmacia ljekarnu u King Crossu. Odaberite učinkovite i sigurne A-Derma proizvode za fragilnu, posebno krhku i osjetljivu kožu cijele obitelji, po 30 posto nižoj cijeni. Dermo bar nudi posebne pogodnosti i za vašu kosu, kojoj, također po 30 posto nižoj cijeni, poklonite jedinstvena prirodna rješenja iz Klorane asortimana. Svaka kupnja navedenih proizvoda nagrađuje se i prigodnim poklonom.

29.06.2016.

Nadolazeća sezona godišnjih odmora podrazumijeva aktivnosti na otvorenom, morske radosti i uživanje u sunčevim zraka, koje uz brojne blagodati za naše psihofizičko stanje donose i opasnost u vidu štetnog UVA i UVB zračenja. Dermatološki laboratoriji Avène svjesni su nužnosti zaštite od sunca, ali i specifičnih potreba različitih tipova kože, pa su razvili linije za zaštitu od sunca prilagođene osjetljivoj, netolerantnoj i problematičnoj koži sklonoj aknama.