English

Pratite nas na Facebooku

PROfertyl 2016

Teme

  

Tema broja

   

Alergologija

   

Alternativna medicina

   

Baromedicina

   

Biljna ljekarna

   

Dentalna medicina

   

Dermatologija

   

Dijagnostika

   

Estetska medicina

   

Fizikalna medicina

   

Fizikalna terapija

   

Ginekologija i porodni箃vo

   

Hitni medicinski postupci

   

Homeopatija

   

Imunologija

   

Infektologija

   

Interna medicina

   

Iz strane literature

   

Javno zdravstvo

   

Kirurgija

   

Klini鑛a istra緄vanja

   

Klub Av閚e

   

Kontaktologija

   

Kultura tijela

   

Logopedija

   

Mali, korisni savjeti

   

Medicinski leksikon

   

MediSense klub

   

Neurologija

   

Nutricionizam

   

Oftalmologija

   

Op鎍 medicina

   

Ortopedija

   

Otorinolaringologija

   

Pedijatrija

   

Predstavljamo knjige

   

Prevencija

   

Priroda i zdravlje

   

Psihijatrija

   

Psihologija

   

Pulmologija

   

Reumatologija

   

Samolije鑕nje

   

Sport i rekreacija

   

Stru鑞e zanimljivosti

   

Traumatologija

   

Trudno鎍 i maj鑙nstvo

   

Udruge oboljelih

   

Urologija

   

Vi pitate - mi odgovaramo

   

Zdravlje Plus - prehrambeni kutak

   

﹌olska medicina

  

Stru鑞o-promotivni 鑜anci

Obavijesti
Av閚e Tol閞ance Extrême linija: univerzalna svakodnevna njega za sve tipove i stanja ko緀

Podijeli

10.10.2016.

Na筧 ko綼 je svakodnevno izlo緀na brojnim 箃etnim vanjskim utjecajima: klimatizirani i zagrijani prostori, vremenske nepogode i zaga餰nje te neizostavni stres i umor neki su od najva緉ijih. Kada im pridodamo i kompliciranu rutinu za njegu koja zahtijevaju mno箃vo proizvoda jasno je da se na筧 ko綼 suo鑑va s (pre)velikim izazovima. Svjesni su toga u Dermatolo筴im laboratorijima Av閚e, pa su osmislili Tolerance Extreme, liniju za njegu ko緀 s maksimalno sedam nje緉ih i u鑙nkovitih sastojaka koji po箃uju fiziologiju svake pa i najosjetljivije ko緀.

Formula koja njeguje ko緐 s maksimalnim po箃ovanjem

Tolerance Extreme je upravo takva vrsta njege. Danas smo vi筫 nego ikad svjesni klju鑞e uloge koju mirkobiota ima u o鑥vanju ravnote緀 ekosustava na筫 ko緀. Ranije smo mislili da se ko綼 pona筧 kao barijera i da joj je jedina zada鎍 sprije鑙ti prodor ne緀ljenih organizama. Sada znamo da je ko綼 dinami鑑n organ i da je nekim, za nas korisnim mikroorganizmima dopu箃eno na njoj stanovati.
Jedinstven pristup dermatolo筴ih laboratorija Avène pokazao je kako dnevnom primjenom Tol閞ance Extrême umiruju鎒 emulzije na ko緐 lica, mikrobiota ostaje o鑥vana i netaknuta*. Upravo su zato dermatolo筴i laboratoriji Avène po prvi put dokazali prednost sterilne kozmetike koja kroz patentiranu formulu bez konzervansa i tvari koje djeluju kao konzervansi ne ometa fiziolo筴u floru zaslu緉u za o鑥vanje prirodne ravnote緀 ko緀.
*Panel usporedna studija na 緀nama koje su nanosile Tol閞ance Extrême emulziju na jednu stranu lica uspore饀ju鎖 je s drugom netretiranom stranom.

Snaga jedinstvene Tol閞ance Extrême umiruju鎒 njege za fuzijsku* hidrataciju

 1. FIZIO-kompatibilni sastojci – sli鑞i su fiziolo筴om sastavu hidrolipidnog filma i ro緉atog sloja ko緀:
  • Avène termalna izvorska voda  - umiruje, djeluje antiiritiraju鎒, omek筧va i 箃iti ko緐
  • glicerin - djelatna tvar koja u ko緄 zadr綼va vodu
  • izbor emolijensa (trigliceridi, skvalen, shea maslac, ulje 筧franike ) - pru綼ju ugodu i omogu鎍vaju za箃itu ko緀.
 2. FIZIO-kompatibilna tekstura - savr筫no je prilago餰na potrebama ko緀 i sljubljuje se s njom.
 3. Sterilna kozmetika - zahvaljuju鎖 jedinstvenom na鑙nu proizvodnje sterilne kozmetike, tehnologije patentirane od strane francuske farmaceutske tvrtke Pierre Fabre, mo緀mo se usredoto鑙ti na esencijalne potrebe svih tipova i stanja ko綼 bez obzira na osjetljivost ko緀, a to je hidratacija. Sterilna kozmetika jam鑙 formulu koja je bez konzervansa i/ili tvari koje djeluju kao konzervansi. Tol閞ance Extrême formula oslobo餰na je od svega suvi筺oga i ograni鑕na je na maksimalno sedam sastojaka potrebnih za svakodnevnu iznimnu hidrataciju  i umirenje.
  *FUZIJA (lat. Fusio): stapanje, udru緄vanje, ujedinjavanje

Tol閞ance Extrême emulzija

Lagana tekstura emulzije hidratizira i umiruje sva stanja osjetljive normalne do mje筼vite ko緀 sa samo 筫st sastojaka. Iznimna fluidno mlije鑞a tekstura brzo se upija i ko緐 鑙ni mekom. Bogata je Avène termalnom izvorskom vodom koja umiruje, djeluje antiiritiraju鎒, omek筧va i 箃iti ko緐, dok uz FIZIO-kompatibilne emolijense hidratizira i obnavlja ko緐. Nanosi se ujutro i nave鑕r na prethodno o鑙规enu ko緐 lica i vrata. Dostupna u pakiranju od 50 ml u odabranim ljekarnama po informativnoj preporu鑕noj cijeni od 159,98 kuna.

Tol閞ance Extrême krema

Bogata tekstura hidratizira i umiruje sva stanja osjetljive suhe do vrlo suhe ko緀 uz maksimalno po箃ivanje fiziologije ko緀. Mo緀 se koristiti kao dnevna hidratantna njega ili kao dio ve鑕rnje rutine za dodatno umirenje i ugodu. Kremasta tekstura, koja se brzo upija i nemasna je, ko緐 鑙ni mekom i bar箄nastom te joj pru綼 dugotrajnu ugodu. Bogata je Avène termalnom izvorskom vodom koja umiruje, djeluje antiiritiraju鎒, omek筧va i 箃iti ko緐, dok uz FIZIO-kompatibilne emolijense hidratizira i obnavlja ko緐. Sadr緄 samo sedam sastojaka. Nanosi se ujutro i nave鑕r na prethodno o鑙规enu ko緐  lica i vrata. Dostupna je u pakiranju od 50 ml u odabranim ljekarnama po informativnoj preporu鑕noj cijeni od 159,98 kuna.

Tol閞ance Extrême losion za 鑙规enje

Posebno je formuliran za sve tipove i stanja osjetljive ko緀. Po箃uju鎖 fiziologiju ko緀, savr筫no uklanja sve ne鑙sto鎒 i 筸inku ostavljaju鎖 osje鎍j 鑙sto鎒 i svje緄ne. Pru綼 trenuta鑞i osje鎍j ugode na ko緄 zahvaljuju鎖 hidratantnim sastojcima i Avène termalnoj izvorskoj vodi koja umiruje, djeluje antiiritiraju鎒, omek筧va i 箃iti ko緐. Sadr緄 samo 7 sastojaka. Nanosi se ujutro i nave鑕r vrhovima prstiju nje緉im kru緉im pokretima, a uklanja blazinicom nje緉o bez trljanja. Dostupan je u pakiranju od 200 ml u odabranim ljekarnama po informativnoj preporu鑕noj cijeni od 136,26 kuna.


Tol閞ance Extrême emulzija

Tol閞ance Extrême krema

Tol閞ance Extrême losion za 鑙规enje