English

Pratite nas na Facebooku

PROfertyl 2016

Teme

  

Tema broja

   

Alergologija

   

Alternativna medicina

   

Baromedicina

   

Biljna ljekarna

   

Dentalna medicina

   

Dermatologija

   

Dijagnostika

   

Estetska medicina

   

Fizikalna medicina

   

Fizikalna terapija

   

Ginekologija i porodništvo

   

Hitni medicinski postupci

   

Homeopatija

   

Imunologija

   

Infektologija

   

Interna medicina

   

Iz strane literature

   

Javno zdravstvo

   

Kirurgija

   

Klinička istraživanja

   

Klub Avéne

   

Kontaktologija

   

Kultura tijela

   

Logopedija

   

Mali, korisni savjeti

   

Medicinski leksikon

   

MediSense klub

   

Neurologija

   

Nutricionizam

   

Oftalmologija

   

Opća medicina

   

Ortopedija

   

Otorinolaringologija

   

Pedijatrija

   

Predstavljamo knjige

   

Prevencija

   

Priroda i zdravlje

   

Psihijatrija

   

Psihologija

   

Pulmologija

   

Reumatologija

   

Samoliječenje

   

Sport i rekreacija

   

Stručne zanimljivosti

   

Traumatologija

   

Trudnoća i majčinstvo

   

Udruge oboljelih

   

Urologija

   

Vi pitate - mi odgovaramo

   

Zdravlje Plus - prehrambeni kutak

   

Školska medicina

  

Stručno-promotivni članci

Obavijesti
Avéne Tolérance Extrême linija: univerzalna svakodnevna njega za sve tipove i stanja kože

Podijeli

10.10.2016.

Naša koža je svakodnevno izložena brojnim štetnim vanjskim utjecajima: klimatizirani i zagrijani prostori, vremenske nepogode i zagađenje te neizostavni stres i umor neki su od najvažnijih. Kada im pridodamo i kompliciranu rutinu za njegu koja zahtijevaju mnoštvo proizvoda jasno je da se naša koža suočava s (pre)velikim izazovima. Svjesni su toga u Dermatološkim laboratorijima Avéne, pa su osmislili Tolerance Extreme, liniju za njegu kože s maksimalno sedam nježnih i učinkovitih sastojaka koji poštuju fiziologiju svake pa i najosjetljivije kože.

Formula koja njeguje kožu s maksimalnim poštovanjem

Tolerance Extreme je upravo takva vrsta njege. Danas smo više nego ikad svjesni ključne uloge koju mirkobiota ima u očuvanju ravnoteže ekosustava naše kože. Ranije smo mislili da se koža ponaša kao barijera i da joj je jedina zadaća spriječiti prodor neželjenih organizama. Sada znamo da je koža dinamičan organ i da je nekim, za nas korisnim mikroorganizmima dopušteno na njoj stanovati.
Jedinstven pristup dermatoloških laboratorija Avène pokazao je kako dnevnom primjenom Tolérance Extrême umirujuće emulzije na kožu lica, mikrobiota ostaje očuvana i netaknuta*. Upravo su zato dermatološki laboratoriji Avène po prvi put dokazali prednost sterilne kozmetike koja kroz patentiranu formulu bez konzervansa i tvari koje djeluju kao konzervansi ne ometa fiziološku floru zaslužnu za očuvanje prirodne ravnoteže kože.
*Panel usporedna studija na ženama koje su nanosile Tolérance Extrême emulziju na jednu stranu lica uspoređujući je s drugom netretiranom stranom.

Snaga jedinstvene Tolérance Extrême umirujuće njege za fuzijsku* hidrataciju

 1. FIZIO-kompatibilni sastojci – slični su fiziološkom sastavu hidrolipidnog filma i rožnatog sloja kože:
  • Avène termalna izvorska voda  - umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu
  • glicerin - djelatna tvar koja u koži zadržava vodu
  • izbor emolijensa (trigliceridi, skvalen, shea maslac, ulje šafranike ) - pružaju ugodu i omogućavaju zaštitu kože.
 2. FIZIO-kompatibilna tekstura - savršeno je prilagođena potrebama kože i sljubljuje se s njom.
 3. Sterilna kozmetika - zahvaljujući jedinstvenom načinu proizvodnje sterilne kozmetike, tehnologije patentirane od strane francuske farmaceutske tvrtke Pierre Fabre, možemo se usredotočiti na esencijalne potrebe svih tipova i stanja koža bez obzira na osjetljivost kože, a to je hidratacija. Sterilna kozmetika jamči formulu koja je bez konzervansa i/ili tvari koje djeluju kao konzervansi. Tolérance Extrême formula oslobođena je od svega suvišnoga i ograničena je na maksimalno sedam sastojaka potrebnih za svakodnevnu iznimnu hidrataciju  i umirenje.
  *FUZIJA (lat. Fusio): stapanje, udruživanje, ujedinjavanje

Tolérance Extrême emulzija

Lagana tekstura emulzije hidratizira i umiruje sva stanja osjetljive normalne do mješovite kože sa samo šest sastojaka. Iznimna fluidno mliječna tekstura brzo se upija i kožu čini mekom. Bogata je Avène termalnom izvorskom vodom koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu, dok uz FIZIO-kompatibilne emolijense hidratizira i obnavlja kožu. Nanosi se ujutro i navečer na prethodno očišćenu kožu lica i vrata. Dostupna u pakiranju od 50 ml u odabranim ljekarnama po informativnoj preporučenoj cijeni od 159,98 kuna.

Tolérance Extrême krema

Bogata tekstura hidratizira i umiruje sva stanja osjetljive suhe do vrlo suhe kože uz maksimalno poštivanje fiziologije kože. Može se koristiti kao dnevna hidratantna njega ili kao dio večernje rutine za dodatno umirenje i ugodu. Kremasta tekstura, koja se brzo upija i nemasna je, kožu čini mekom i baršunastom te joj pruža dugotrajnu ugodu. Bogata je Avène termalnom izvorskom vodom koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu, dok uz FIZIO-kompatibilne emolijense hidratizira i obnavlja kožu. Sadrži samo sedam sastojaka. Nanosi se ujutro i navečer na prethodno očišćenu kožu  lica i vrata. Dostupna je u pakiranju od 50 ml u odabranim ljekarnama po informativnoj preporučenoj cijeni od 159,98 kuna.

Tolérance Extrême losion za čišćenje

Posebno je formuliran za sve tipove i stanja osjetljive kože. Poštujući fiziologiju kože, savršeno uklanja sve nečistoće i šminku ostavljajući osjećaj čistoće i svježine. Pruža trenutačni osjećaj ugode na koži zahvaljujući hidratantnim sastojcima i Avène termalnoj izvorskoj vodi koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu. Sadrži samo 7 sastojaka. Nanosi se ujutro i navečer vrhovima prstiju nježnim kružnim pokretima, a uklanja blazinicom nježno bez trljanja. Dostupan je u pakiranju od 200 ml u odabranim ljekarnama po informativnoj preporučenoj cijeni od 136,26 kuna.


Tolérance Extrême emulzija

Tolérance Extrême krema

Tolérance Extrême losion za čišćenje