English

Pratite nas na Facebooku

PROfertyl 2016

Teme

  

Tema broja

   

Alergologija

   

Alternativna medicina

   

Baromedicina

   

Biljna ljekarna

   

Dentalna medicina

   

Dermatologija

   

Dijagnostika

   

Estetska medicina

   

Fizikalna medicina

   

Fizikalna terapija

   

Ginekologija i porodništvo

   

Hitni medicinski postupci

   

Homeopatija

   

Imunologija

   

Infektologija

   

Interna medicina

   

Iz strane literature

   

Javno zdravstvo

   

Kirurgija

   

Klinička istraživanja

   

Klub Avéne

   

Kontaktologija

   

Kultura tijela

   

Logopedija

   

Mali, korisni savjeti

   

Medicinski leksikon

   

MediSense klub

   

Neurologija

   

Nutricionizam

   

Oftalmologija

   

Opća medicina

   

Ortopedija

   

Otorinolaringologija

   

Pedijatrija

   

Predstavljamo knjige

   

Prevencija

   

Priroda i zdravlje

   

Psihijatrija

   

Psihologija

   

Pulmologija

   

Reumatologija

   

Samoliječenje

   

Sport i rekreacija

   

Stručne zanimljivosti

   

Traumatologija

   

Trudnoća i majčinstvo

   

Udruge oboljelih

   

Urologija

   

Vi pitate - mi odgovaramo

   

Zdravlje Plus - prehrambeni kutak

   

Školska medicina

  

Stručno-promotivni članci

Obavijesti
Eau Thermale Avène predstavlja idealnu novogodišnju rutinu za nju i njega

Podijeli

29.12.2016.

Nakon što smo uspješno odradili stres božićnog shoppinga, uživali u druženju s bližnjima i blagdanskim delicijama, pred našom je kožom ostao ultimativni izazov - novogodišnji doček. U najluđoj noći se volimo posebno dotjerati kako bi na dostojan način ispratili godinu na odlasku i dočekali novu, pa su Dermatološki laboratoriji Avène iz svog asortimana izdvojili proizvode za njegu muške i ženske kože, koji će nam pružiti blistav izgled, a da pritom neće nadražiti čak ni najosjetljiviju kožu.

Za njega: vrijeme je da se muškarci pobrinu za svoju kožu

Budući da je za većinu muškaraca vrhunac njege kože nanošenje after-shave losiona nakon brijanja ne čudi da je dermokozmetika oduvijek smatrana tradicionalno ženskim terenom. Unatoč činjenici da se muška i ženska koža razlikuju zajedničko im je to što obje trebaju adekvatnu njegu i zaštitu. U skladu s tim Dermatološki laboratoriji Avène predstavljaju proizvode koji su idealni za početak adekvatne njege u novoj godini.
Brijanje: na prethodno navlaženu kožu nanesite Eau Thermale Avène Gel za brijanje prilagođen osjetljivoj i problematičnoj koži koji ne sadrži alkohol ni parabene. Avène Gel za brijanje smanjuje rizik od bakterijske infekcije uslijed mikro posjekotina dok kompleks glicerina s uljem šafranike daruje koži vlagu i štiti je do isušivanja.

  1. Umirivanje: Isperite lice te ravnomjerno raspršite Avène termalnu izvorsku vodu koja će trenutno umiriti eventualno crvenilo i nadraženost kože.
  2. Hidratacija: Na lice i vrat nanesite Eau Thermale Avène Balzam nakon brijanja koji umiruje iritacije te potiče obnavljanje kože. Bogate kremaste teksture štiti kožu od isušivanja te ne sadrži alkohol i parabene.

Avène Gel za brijanje (150 ml): 103,24 kn
Avène termalna voda(150 ml): 60,99 kn
Avène Balzam nakon brijanja (75 ml): 143,81

Za nju: blagdanska make-up rutina

Žene se u dermokozmetičkim vodama kudikamo bolje snalaze, pa nije potrebno dodatno apelirati na važnost adekvatne njege kože. Za maksimalno blistav i svečan izgled uz minimalnu iritaciju i nadraživanje svake, pa i najosjetljivije kože Dermatološki laboratoriji Avène predlažu sljedeću make-up rutinu:

1) Ujednačavanje tena
Vršcima prstiju nanesite Couvrance Korektivni tekući puder koji će osigurati mat efekt na koži i ujednačiti ten. Formula i tekstura posebno je prilagođena osjetljivoj koži. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s korektorima i kompaktnim krem puderima budući da osiguravaju postojanost make-upa.

2) Korekcija nepravilnosti
Za prikrivanje podočnjaka, ožiljaka, sitnih bora i ostalih nepravilnosti koristite Couvrance Korektor u kistu za savršeno prekrivanje lokaliziranih nepravilnosti. Završetak korektora u obliku kista omogućuje vrlo precizno nanošenje, a može se koristiti na manjim i većim površinama kože.

3)Prirodni izgled i sjaj
Za oblikovanje, matiranje i učvršćivanje šminke koristite Couvrance Mozaične pudere koji ne sadrže parabene, parfeme ni konzervanse. Prozračan mozaik puder, Prirodni sjaj mozaik puder i Brončani mozaik puder prilagođeni su za primjenu kod svih tipova osjetljive kože. Matiraju i ostavljaju svilenkast završni sloj te daju koži svjež i zdrav izgled.

4)Istaknite oči
Couvrance Visoko podnošljiva maskara zahvaljujući svojoj inovativnoj zakrivljenoj četkici omogućuje lakše nanošenje udubljenim dijelom odnosno razdvajanje trepavica izbočenim dijelom. 3 u 1 djelovanje jamči povećanje volumena, razdvajanje i uvijanje trepavica. Visoko podnošljiva formula za osjetljivu kožu i oči se ne razmazuje te se lagano uklanja.

Couvrance Korektivni tekući puder (30 ml): 159,98 kn
Couvrance Korektor u kistu (1,7 ml): 139,59 kn
Couvrance Mozaični puder Prirodni sjaj (9g): 156,87 kn
Couvrance Visokopodnošljiva maskara (7ml): 152.84