English

Pratite nas na Facebooku

PROfertyl 2016

Teme

  

Tema broja

   

Alergologija

   

Alternativna medicina

   

Baromedicina

   

Biljna ljekarna

   

Dentalna medicina

   

Dermatologija

   

Dijagnostika

   

Estetska medicina

   

Fizikalna medicina

   

Fizikalna terapija

   

Ginekologija i porodništvo

   

Hitni medicinski postupci

   

Homeopatija

   

Imunologija

   

Infektologija

   

Interna medicina

   

Iz strane literature

   

Javno zdravstvo

   

Kirurgija

   

Klinička istraživanja

   

Klub Avéne

   

Kontaktologija

   

Kultura tijela

   

Logopedija

   

Mali, korisni savjeti

   

Medicinski leksikon

   

MediSense klub

   

Neurologija

   

Nutricionizam

   

Oftalmologija

   

Opća medicina

   

Ortopedija

   

Otorinolaringologija

   

Pedijatrija

   

Predstavljamo knjige

   

Prevencija

   

Priroda i zdravlje

   

Psihijatrija

   

Psihologija

   

Pulmologija

   

Reumatologija

   

Samoliječenje

   

Sport i rekreacija

   

Stručne zanimljivosti

   

Traumatologija

   

Trudnoća i majčinstvo

   

Udruge oboljelih

   

Urologija

   

Vi pitate - mi odgovaramo

   

Zdravlje Plus - prehrambeni kutak

   

Školska medicina

  

Stručno-promotivni članci

Obavijesti
Proljetne make-up preporuke iz Avenèa: Couvrance linija prikriva nepravilnosti uz brigu za specifične potrebe kože

Podijeli

06.04.2017.

Proljeće je doba godine kada se priroda, ali i naš organizam budi nakon zimskog sna, što uz brojne pozitivne stvari donosi i poneku brigu. Naime, prve zrake proljetnog sunca u prvi nas mah razvesele, ali istodobno neumoljivo razotkriju nedostatak brige za naš izgled tijekom zimskih mjeseci. No, stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène znaju kako ćete zablistati na proljetnom suncu pa su pripremili preporuke za šminkanje u skladu sa specifičnim stanjima kože. U skladu sa svojim poslanjem, dermokozmetičkom brendu Eau Thermale Avène i dalje je u prvom planu posvećenost osjetljivoj koži i svim njezinim potrebama.

PROBLEM I RJEŠENJE BROJ 1: KOŽA SKLONA AKNAMA

Couvrance Korektivni tekući puder otporan na vodu i znoj sanirat će blage do umjerene nepravilnosti te ujednačiti boju tena. Za učinkovitije prikrivanje puder nanesite uz pomoć spužvice laganim tapkanjem po koži.

Sljedeći korak je prikrivanje manjih nepravilnosti preciznim nanošenjem Couvrance Korektora u kistu. Nanesite korektor u kistu na ciljano područje nakon nanošenja korektivnog tekućeg pudera, a vidljivost rubova smanjite uz pomoć štapića za uši.

Slijedi korak učvršćivanja šminke Couvrance Prozračnim mozaičnim puderom. Nanesite ga velikim kistom, a zatim završite četkanjem u suprotnom smjeru kako bi se ublažila vidljivost nepravilnosti i uklonio višak pudera.

Za one koji žele znati više - učinite šminku prirodnijom uz pomoć Couvrance Brončanog mozaičnog pudera koji će vašem licu dati izgled prirodne preplanulosti te naglasiti konture lica. Za fiksiranje šminke koristite stranu pudera sa svjetlijim nijansama, a stranu s tamnijim nijansama za naglašavanje kontura lica.

Couvrance Korektivni tekući puder - MPC = 159,98 kuna
Couvrance Korektor u kistu - MPC = 139,59 kuna

PROBLEM I RJEŠENJE BROJ 2 - TAMNI PODOČNJACI

Tamni podočnjaci problem su koji muči mnoge od nas, a u proljeće su naročito aktualni zbog prelaska na ljetno računanje vremena i ranijeg ustajanja.

Nanesite Couvrance Korektivni tekući puder vrhovima prstiju ili spužvicom na cijelo lice od sredine prema rubovima. Ne zaboravite vrat.

Nakon toga nanesite na željeno područje Couvrance Korektor u kistu u tankom sloju te smanjite vidljivost rubova tapkajući vrhovima prstiju.

Za kraj nanesite Couvrance Prozračni mozaični puder kako bi matirali ten i učvrstili šminku.

Za one koji žele znati više - istaknite oči Couvrance Visokopodnošljivom maskarom koja povećava volumen te razdvaja i uvija trepavice, a namijenjena je osobama s osjetljivom kožom i očima te osobama koje nose kontaktne leće. Maskara sadrži inovativnu zakrivljenu četkicu koja omogućuje lakše nanošenje udubljenim dijelom, nakon čega je moguće jednostavnije razdvajanje trepavica izbočenim dijelom. Za optimalan rezultat ponovite nanošenje do željenog učinka.

Couvrance Visokopodnošljiva maskara – MPC = 152,84 kuna

PROBLEM I RJEŠENJE BROJ 3 - CRVENILO KOŽE

Crvenilo kože je neugodan problem koji muči sve više žena, ali Eau Thermale Avène nudi rješenje. Za to vam je potreban Couvrance Zeleni korektor u stiku koji će neutralizirati izražene nepravilnosti crvenih nijansa. Nanesite korektor na vrh prsta, a zatim ga utapkajte na crvenilom zahvaćeno područje dok ono ne poprimi sivu nijansu.

Za ujednačavanje tena nanesite Couvrance Kompaktnu obojenu kremu razmazujući je od sredine lica prema rubovima, a za fiksiranje šminke i matiranje nanesite velikim kistom Couvrance Prozračni mozaični puder.

Za one koji žele znati više - naglasite konture lica uz pomoć Couvrance Prirodni sjaj mozaičnog pudera. Za učvršćivanje šminke koristite svjetlije nijanse, a za naglašavanje kontura lica tamnije nijanse pudera.

Couvrance Zeleni korektor u stiku – MPC = 119,91 kuna

PROBLEM I RJEŠENJE BROJ 4 – ANTI-AGE

Anti-age njega važna je tijekom cijele godine, a naročito u proljeće kad priželjkujemo svjež i odmoran izgled.

Couvrance Korektivni tekući puder bež nijanse s ružičastom osnovom (podtonom) dat će vašem licu željenu svježinu. Pjege, ožiljke, sitne bore i druge nepravilnosti kože precizno će prikriti Couvrance Korektor u kistu. Nanesite ga nakon tekućeg pudera a vidljivost rubova smanjite tapkanjem vršcima prstiju. Couvrance Prozračni mozaični puder ujednačit će boju tena i zreloj koži pružiti blistavost, svježinu i zdraviji izgled. Za učinak liftinga nanesite Couvrance Prirodni sjaj mozaični puder na rubove jagodica do sljepoočnica.

Couvrance Prozračni mozaični puder - MPC = 156,87 kuna