English

Pratite nas na Facebooku

PROfertyl 2016

Teme

  

Tema broja

   

Alergologija

   

Alternativna medicina

   

Baromedicina

   

Biljna ljekarna

   

Dentalna medicina

   

Dermatologija

   

Dijagnostika

   

Estetska medicina

   

Fizikalna medicina

   

Fizikalna terapija

   

Ginekologija i porodništvo

   

Hitni medicinski postupci

   

Homeopatija

   

Imunologija

   

Infektologija

   

Interna medicina

   

Iz strane literature

   

Javno zdravstvo

   

Kirurgija

   

Klinička istraživanja

   

Klub Avéne

   

Kontaktologija

   

Kultura tijela

   

Logopedija

   

Mali, korisni savjeti

   

Medicinski leksikon

   

MediSense klub

   

Neurologija

   

Nutricionizam

   

Oftalmologija

   

Opća medicina

   

Ortopedija

   

Otorinolaringologija

   

Pedijatrija

   

Predstavljamo knjige

   

Prevencija

   

Priroda i zdravlje

   

Psihijatrija

   

Psihologija

   

Pulmologija

   

Reumatologija

   

Samoliječenje

   

Sport i rekreacija

   

Stručne zanimljivosti

   

Traumatologija

   

Trudnoća i majčinstvo

   

Udruge oboljelih

   

Urologija

   

Vi pitate - mi odgovaramo

   

Zdravlje Plus - prehrambeni kutak

   

Školska medicina

  

Stručno-promotivni članci

Obavijesti
Medelior - prvi centar za njegu kože

Podijeli

16.05.2017.

Medelior kozmetika na tržištu je poznata od 2015. Godine, kada je u suradnji sa zagrebačkim PMF-om predstavljena krema Medelior Active: proizvod koji vrlo učinkovito i prirodno ublažava simptome crvenila, svrbeža i perutanja kože. Sudeći prema svjedočanstvima korisnika, Medelior Active pokazao se iznimno djelotvornim i kod tretiranja psorijaze, dermatitisa i drugih kožnih problema. Stoga se otvaranje Medelior centra nametnulo kao sljedeći logičan korak u pružanju tretmana za problematičnu, ali i zdravu kožu.

Medelior centar za njegu kože jedini je ovakav centar u regiji budući da je, osim vlastite kozmetike, kojom uspješno njeguje različita stanja kože, ostvario ekskluzivnu suradnju s izraelskim brandom Mineral Beauty System. Ovom važnom suradnjom brand Medelior svojim je korisnicima omogućio da u Hrvatskoj po prvi put osjete blagodati soli i blata Mrtvog mora o čijim se ljekovitim utjecajima na kožu priča u svjetskim razmjerima. Do sada je za ovakve tretmane bilo potrebno posjetiti neku od klinika u Izraelu ili Americi, a od sad se ovi čuveni tretmani provode i u srcu Zagreba.

Uz spomenutu suradnju, Medelior se ponosi i vlastitim inovacijama. Osim kreme Medelior Active, koja je svojim izvrsnim učinkom stekla veliki niz zadovoljnih korisnika, u Medelior centru bit će dostupni i brojni noviteti. Među njima, najviše se ističe proizvod o kojem su osobe u borbi protiv celulita do sada mogle samo sanjati - profesionalna Medelior Velvet pasta za tijelo. Ova jedinstvena pasta učinkovito eliminira celulit bez bolnih mehaničkih masaža. Uz Velvet pastu, tu je i Medelior Nature krema, namijenjena ženama i muškarcima, koja svojim aktivnim sastojcima normalizira stanje svakog tipa kože.

"Proizvodi razvijeni u Medelioru uistinu su inovativni. Tim smo stručnjaka i zaljubljenika u prirodu koji žele ljudima pomoći u rješavanju kožnih problema. Ponosan sam što svakog dana svjedočim pozitivnim reakcijama ljudi koji prepoznaju naš trud i iznova se vraćaju našim proizvodima. Vjerujem da ćemo otvorenjem Medelior centra dodatno olakšati svima koji žele učinkovito i prirodno njegovati svoju kožu. Kako ne bi sve ostalo samo na preparativnoj kozmetici, u Medelior centru bit će dostupni i brojni tretmani uljepšavanja, poput anti-age programa, masaže, usluga profesionalnog make-upa, kao i uobičajenih kozmetičkih tretmana koji će našim klijenticama i klijentima omogućiti stvarno zadovoljstvo svojom kožom." – izjavio je Davor Šarić, vlasnik branda Medelior.

U Medelior centru vas očekuje stručno i ljubazno osoblje koje će vam pomoći da odaberete najučinkovitiji tretman za svoj tip kože. Više o ponudi Medelior centra možete saznati na www.medelior.com/centar.