Tri načina kako korijen valerijane ublažava stres

Bolesti i stanja / Živčani i mentalni sustav

Saznajte sve o korijenu valerijane i Amantilla Relax kapima koje na prirodan način čine ono što nam svima treba ovih dana - manje stresa, a više opuštanja i dobrog sna

​Stres naš svagdašnji…

Ako ste slučajno pomislili da su dnevni izazovi nešto s čime se teško nosite, majka priroda se pobrinula da nam u svakodnevicu unese još više stresa. Pandemija i potresi koji su nas nedavno pogodili svima nama koji smo skloni nervozi ili nesanici su donijeli puno neprospavanih noći i neugodnih osjećaja s kojima se ponekad teško nositi.

Srećom, priroda uvijek djeluje dvojako. Čak i kada nas s jedne strane užasava, s druge strane nudi pregršt prirodnih rješenja koja nam mogu pomoći da lakše prebrodimo teža životna razdoblja.

Jedno od najboljih prirodnih rješenja za ublažavanje stresa i nesanice svakako je ekstrakt korijena biljke valerijane koji je sadržan u biljnim kapima Amantilla Relax. Prednosti djelovanja korijena valerijane već su nadaleko poznate, a u nastavku ćemo se osvrnuti na to kako nam Amantilla Relax kapi mogu pomoći da vratimo kontrolu nad nemirnim mislima, lakše utonemo u san i, općenito govoreći, živimo mirnije, a samim time i kvalitetnije.

Kako djeluju Amantilla Relax kapi

Trenutačno smiruje nervozu i djeluje opuštajuće

Stres i nervoza veliki su neprijatelj zdravlja i pošast suvremenog doba. Ukoliko potraju, mogu postati uzrok brojnih ozbiljnijih zdravstvenih problema. Zato je uistinu važno reagirati na vrijeme i potražiti pomoć.

Prirodni preparati, poput Amantilla Relax kapi s korijenom valerijane, brza su pomoć u ovakvim situacijama.  Za opuštanje je potrebno u čaši vode otopiti samo pet do 10 Amantilla Relax kapi.


Pomaže kod spavanja

Svi smo svjesni činjenice da će nakon loše prospavane noći idući dan biti sve drugo samo ne miran i opušten. Važnost sna za psihičko zdravlje je nemjerljiva i zato je na putu prema mentalnom zdravlju i duhovnom miru jedan od prvih koraka osigurati si dovoljno kvalitetnog sna. Za normalan i opuštajući san potrebno je 15 minuta prije odlaska na spavanje uzeti 15 Amantilla Relax kapi s vodom.


Ne izaziva ovisnost

Odabirom Amantilla Relax kapi s ekstraktom korijena valerijane, koja je sinonim za prirodno sredstvo koje doprinosi opuštanju i održavanju normalnog sna, biti ćete sigurni da probleme svakodnevnog stresnog života rješavate onako kako i treba - na prirodan način. Amantilla Relax kapi ne izazivaju ovisnost i mogu se koristiti po potrebi.

Amantilla Relax kapi potražite u ljekarnama ili u online ljekarni www.webljekarna.vasezdravlje.com.

Datum objave članka: 15. 2. 2021.
promo
izdvojeni proizvodi