Inovacija za kožne nepravilnosti

Dermokozmetika / Njega kože odraslih Marija Markota Jurić dipl. ing. preh. teh.

Za žene koje su u potrazi za savršenim proizvodom za kožu bez nepravilnosti, Keracnyl serum idealno je rješenje

Akne su upalno oboljenje kože koje nije rezervirano samo za razdoblje puberteta jer s aknama ima problema čak 45 posto žena u dobi od 20 do 30 godina. U tim slučajevima uglavnom je riječ o upalnim aknama praćenim trajnim crvenilom, pojačanom osjetljivošću, bolnošću i trajnim ožiljcima koji sporo zacjeljuju. Najčešće se pojavljuju oko usta, na bradi i u području vrata. Stručnjaci smatraju da su najrelevantniji uzroci njihove pojave velika količina svakodnevnog stresa, hormonska neravnoteža i nepravilna prehrana.

Patentirana inovacija s daškom Mediterana

Dermokozmetički proizvodi osnova su svakodnevne higijene i njege jer uz redovitu upotrebu mogu biti izrazito korisni. Upravo zato, Laboratoriji Ducray predstavljaju Keracnyl serum, inovaciju koja ženama pruža rješenje neugodnog problema i uvelike poboljšava kvalitetu života. Inovativna formula trostruko djeluje na nepravilnosti kože s kojima se žene svakodnevno bore, a to su prištići, trajni ožiljci i prve bore.

Prepoznatljivost linije Keracnyl je patentirana inovacija Myrtacine®, 100 posto prirodni djelatni sastojak, izoliran iz mediteranske biljke mirte. Svojim antibakterijskim i protuupalnim sastojcima djeluje na uništavanje i sprječavanje formiranja biofilma bakterije Propionibacterium acnes, odgovorne za nastanak upalnih prištića. Uz jedinstven djelatni sastojak Myrtacine®, Keracnyl serum sadrži ekskluzivnu kombinaciju vodećih djelatnih sastojaka u dermatologiji:

  • vitamin PP i azelaična kiselina - pružaju visoku razinu učinkovitosti protiv nepravilnosti na zreloj koži, u vidu smanjenja prištića, korekcije smeđih mrlja, trajnih crvenih ožiljaka i prvih bora;
  • Monolaurin® - djeluje protiv pretjeranog lučenja sebuma;
  • glikolna kiselina - poznata po svom učinku „nježnog pilinga“, zaglađuje mikrostrukturu kože i odčepljuje pore.

Za žene koje su u potrazi za savršenim proizvodom za kožu bez nepravilnosti, Keracnyl serum idealno je rješenje: savršena je kombinacija učinkovitosti i ugode pri uporabi; kremaste je teksture i bez masnog sjaja, što ga čini i idealnom podlogom za make-up. Neka Keracnyl serum postane ugodna rutina s kojom ćete ponovno preuzeti kontrolu nad svojom kožom.

Datum objave članka: 1. 3. 2018.
promo