Nova formula u borbi protiv celulita

promo Dermokozmetika / Njega kože odraslih Sanja Postaj mag. pharm.

Elancyl SLIM DESIGN iskorak je u novu dimenziju te veliko znanstveno otkriće koje djeluje u srcu strukture celulita

Celulit je univerzalna pojava koja pogađa gotovo sve žene. Za Elancyl Laboratorij celulit je središte zanimanja, ali ne njegovo prikrivanje nego uklanjanje. Kao i za kožu lica, tako i za kožu tijela želimo da je njegovana, glatka i bez celulita, a jednako nam je važno i postići to na što ugodniji način. Zato nam Elancyl Laboratorij kao rješenje donosi harmoničnu mješavinu ženstvenosti i učinkovitosti.

Ženama još bliži i djelotvorniji

Nakon deset godina istraživanja, pojava Elancyl SLIM DESIGNA i njegova [Kofein kompleksa]3D baca potpuno novo svjetlo na tretmane protiv celulita. Elancyl SLIM DESIGN iskorak je u novu dimenziju te veliko znanstveno otkriće koje će unaprijediti borbu protiv celulita.

Fiziološki gledano, kad je poremećen sustav tijela koji regulira skladištenje masnoća, masne stanice počinju se povećavati, uzrokujući disfunkciju u vezivnom tkivu: dolazi do pritiska na krvne i limfne žile, koje više ne mogu valjano uklanjati vodu i toksine; dermalna vlakna (kolagen i elastin) postaju deblja i tvrđa, zbog čega se mijenja struktura kože te ona dobiva poznat i, nažalost čest, izgled narančine kore.

Međutim, u znanstvenim krugovima dokazano je da masne stanice nisu jedini uzrok celulita. Prepoznat je osnovni arhitekt neravnina na koži - vezivno tkivo. Na nižem prikazu je vidljivo kako izgleda struktura kože u normalnom stanju i u stanju izraženog celulita.

Elancyl SLIM DESIGN brzo se upija i djeluje u srcu strukture celulita - zaglađuje neravnine kože. Odlikuju ga tri učinka:

  1. sprječavanje otvrdnjavanja tkiva
  2. poticanje eliminacije masnoća
  3. ubrzavanje fiziološke detoksifikacije, uz masažu.

Dovoljno je samo jedno nanošenje dnevno za 24-satno djelovanje, a prvi rezultati vidljivi su već nakon sedam dana primjene.

Datum objave članka: 1. 3. 2016.