Probudite metabolizam noću

promo Dermokozmetika / Njega kože odraslih Marija Markota Jurić dipl. ing. preh. teh.

Biotehnološki dobivena molekula GP4P u masnim stanicama se pretvara u zalihu energije i tako aktivira mehanizme za oslobađanje uskladištenih masnoća tijekom noći

Nama ženama večer je dragocjen dio dana kad se možemo posvetiti sebi. To vrijeme najčešće koristimo za opuštanje, uljepšavanje i rituale za koje tijekom dana teško nađemo vremena. Upravo zbog toga, Laboratoriji Elancyl upotrijebili su sva svoja dosadašnja znanja i iskustva u borbi protiv celulita te stvorili novu, učinkovitu formulu za noćnu njegu protiv celulita - Elancyl Slim Design NOĆ.

Tijekom noći naš se metabolizam mijenja

Tijekom dana, hormon nadbubrežne žlijezde kortizol na vrhuncu je svog djelovanja. Proizvodimo ga u velikoj količini ujutro, malo manje tijekom dana, vrlo malo navečer, a minimalno dok spavamo. Među ostalim, odgovoran je i za regulaciju metabolizma i stvaranja ATP-a, energetske zalihe potrebne masnim stanicama (adipocitima) za aktivaciju i započinjanje procesa lipolize i eliminacije uskladištenih masnoća. No, tijekom noći metabolizam se mijenja. Uz minimalno lučenje kortizola, nema ni energetske zalihe (ATP-a), pa masne stanice prestaju s eliminacijom, a počinju sa skladištenjem, jer se aktivira proces stvaranja masnoća (lipogeneza).

Buđenje metabolizma uz Elancyl Slim Design NOĆ

Laboratoriji Elancyl predstavljaju novo rješenje za zaglađivanje neravnina na koži s pojačanim djelovanjem tijekom noći. Uz već dobro poznato i provjereno djelovanje [Kofein kompleksa]3D s izravnim djelovanjem protiv otvrdnjavanja tkiva, jednog od glavnih uzroka nastanka "narančine kore", tu je i iskorak u novu dimenziju - buđenje staničnog metabolizma tijekom noći. Biotehnološki dobivena molekula GP4P u masnim stanicama se pretvara u zalihu energije (ATP) te tako aktivira mehanizme za oslobađanje uskladištenih masnoća tijekom noći. Zahvaljujući ovoj novoj, jedinstvenoj i još učinkovitijoj formuli, naš metabolizam radi za nas.

Tekstura za ljepotu

Ženama je jako važno održavati kožu tijela njegovanom, glatkom i bez celulita. Upravo ovdje stupa na snagu Elancyl Slim Design NOĆ, koji omogućuje harmoničnu mješavinu ženstvenosti i učinkovitosti, pružajući potpun užitak pri nanošenju, a bogata tekstura ulja šafranike čini kožu lijepom, glatkom i blistavom.

Datum objave članka: 1. 3. 2017.
izdvojeni proizvodi