Vrhunski raspoložena uz biljku s vrha svijeta

promo Žensko zdravlje / Ginekologija

Ako vam je dosta menstrualnih tegoba ili vas muči hormonalna neravnoteža a skloni ste prirodnim rješenjima, ovo ćete definitivno htjeti pročitati

Hormonalna neravnoteža

Imamo dobre i one manje dobre dane, ali i 'one dane' kada gotovo ništa ne ide kako treba. Preplavljuju nas emocije, neraspoloženje, simptomi PMS-a, bolovi, akne.. Iako nam se često čini da se tu ne može ništa, istina je da ipak nešto možemo poduzeti.

Za početak, u svojim mjesečnim problemima niste sami: čak 80 posto žena doživljava menstrualne tegobe, za što je najčešće zaslužna hormonalna neravnoteža koja može biti uzrokovana raznim čimbenicima. No, i za nju postoji rješenje - i to potpuno prirodno.

Čudesna biljka s Anda

Biljka maka (maka, Lepidium meyenii), poznata i kao peruanski ginseng, uzgaja se isključivo u središnjim peruanskim Andama na visini od 3000 metara. Po čemu je tako posebna?

Biljka maka spada među adaptogene biljke. U stvari mogli bismo je nazvati i superbiljkom, jer, kako sam naziv sugerira, djeluje na način da našem tijelu pomaže u jačanju otpornosti, odnosno pomaže tijelu u prilagođavanju različitim vrstama stresa, kao i u regulaciji tjelesnih biokemijskih procesa. Ali ne brinite, ne morate se popeti na vrh Anda kako biste došli do ove čudesne biljke.

Na raspolaganju vam je Femmenessence MacaHarmony s ekstraktom korijena make koji doprinosi regulaciji hormonalne aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. Namijenjen je svima ženama, od tinejdžerskih dana do četrdesetih godina, koje se žele osjećati dobro - cijeli mjesec!

Femmenessence proizvode potražite u ljekarnama ili u online ljekarni www.webljekarna.vasezdravlje.com.

Datum objave članka: 15. 2. 2021.
izdvojeni proizvodi