Neka intimne stvari ostanu intimne

Žensko zdravlje / Ginekologija

Većina žena se bar jednom u životu susrela s nelagodom u intimnom području. Iako su uzroci različiti, Gynofit nudi jedinstveno rješenje

Neravnoteža vaginalne flore

Prema istraživanjima, gotovo tri četvrtine žena će bar jednom u životu doživjeti neugodne simptome gljivične ili bakterijske infekcije intimnog područja. Do infekcije dolazi zbog promjene u ravnoteži fiziološke flore rodnice, kao i zbog hormonalnih promjena.
 
Uzroka koji dovode do ovakve neravnoteže je mnogo. Ukoliko uzimate neke lijekove (npr. antibiotike), prečesto koristite intimne kupke ili intimne dezodoranse, koristite kontraceptivne preparate, doživljavate hormonalne promjene u trudnoći ili vas muči slab imunitet, velika je vjerojatnost da će se pojaviti i problemi u vaginalnom području.

Gynofit - spoj učinkovitosti, sigurnosti i lakoće primjene

Zahvaljujući Gynofitu ne morate brinuti. Gynofit proizvodi će vas na potpuno prirodan i djelotvoran način riješiti najčešćih zdravstvenih problema intimnog područja - gljivičnih i bakterijskih infekcija te vaginalne suhoće.
 
Proizveden u suradnji s renomiranim švicarskim ginekolozima, Gynofit se probio u sam vrh europskog tržišta.
 
Gynofit proizvodi su dostupni u higijenskim pojedinačnim aplikatorima za jednokratnu uporabu, ne sadrže konzervanse niti parfeme.
           
Gynofit gel za rodnicu s laktatnom (miječnom) kiselinom je iznimno učinkovit proizvod koji potpomaže uspostavu normalne ravnoteže vaginalne flore i ublažava simptome infekcije. Jedinstven je spoj učinkovitosti, sigurnosti i lakoće primjene.
 
Gynofit gel za ovlaživanje rodnice je siguran proizvod koji brzo, jednostavno i učinkovito uklanja suhoću rodnice.  
 
Gynofit proizvode potražite u ljekarnama ili u online ljekarni www.webljekarna.vasezdravlje.com.
Datum objave članka: 12. 2. 2021.
promo
izdvojeni proizvodi