Umirite neugodne senzacije na koži

Dermokozmetika / Njega dječje kože Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Stručnjaci Dermatoloških laboratorija A-Derma ponose se svojom ekspertizom njege fragilne kože, a kao sljedeći korak predstavljaju dermatološku inovaciju u tretiranju neugodnih senzacija na koži

Novo iz Laboratorija A-Derma

Uz sve vidljive i opipljive simptome koji prate kožne bolesti poput dermatitisa, rozaceje ili psorijaze, osjećaj neugode, pa čak i fizičke boli često je zapostavljen. No to ga, na žalost, ne čini manje čestim ili manje neugodnim za milijune pacijenata diljem svijeta. Koža je zategnuta, bolna i peče, a u fazama pogoršanja bol je, prema svjedočanstvima pacijenata, jedva izdrživa.

Stručnjaci Dermatoloških laboratorija A-Derma ponose se svojom ekspertizom njege fragilne kože, a kao sljedeći korak predstavljaju dermatološku inovaciju u tretiranju neugodnih senzacija na koži: A-Derma Cutalgan ultra-umirujući osvježavajući sprej. Ova prirodna ultra-umirujuća rutina predstavlja dobitnu kombinaciju prirode i znanosti, a olakšat će život svima koji zbog dermatoloških tegoba ponekad požele iskočiti iz vlastite fragilne kože.
 

Kada se sretnu priroda i znanost

Dermatološki laboratoriji A-Derma su za svoj novi proizvod odabrali mačju kandžu, peruansku biljku koja je prepoznata kao ljekovita i od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Mačja kandža je bogata proantocijanima, istinski aktivnim molekulama kojima može zahvaliti svoja iznimno umirujuća svojstva, dokazana brojnim znanstvenim istraživanjima. Ekstrakt mačje kandže dvostruko je eko-prijateljska djelatna tvar: prirodna i biljnoga podrijetla. Nije potrebno ubirati cijelu biljku, već samo koru od koje se zatim dobiva ekstrakt. Za bolju učinkovitost mačjoj kandži je dodan i ekstrakt izdanka Rhealba® zobi, umirujuća djelatna tvar za sve tipove fragilne kože.

Minimalisička formula za maksimalno umirenje

A-Derma Cutalgan ultra-umirujuća formula je još jedna A-Dermina Clean & Green formula: broji svega 12 sastojaka, čak 98 posto sastojaka je prirodnog podrijetla i ne sadrži mirise. Ispitana je pod dermatološkim, pedijatrijskim, oftalmološkim i ginekološkim nadzorom, a umiruje trenutačno i do 6 sati(1).
 

„Tekuća obloga“ u spreju

Patentirana lagana gel tekstura(2) djeluje poput tekuće obloge, a svojim umirujućim djelovanjem poboljšava kvalitetu života(3) koja je dermatološkim pacijentima često vrlo narušena. A-Derma Cutalgan ultra-umirujući osvježavajući sprej iznimno je dobro podnošljiv i pogodan za korištenje za sve članove obitelji, od dojenčadi i djece do odraslih. Primjenjuje se na licu, tijelu, vlasištu, pa čak i vanjskim intimnim područjima. Praktično pakiranje u spreju poboljšava iskoristivost proizvoda koji će pružiti umirenje svim članovima obitelji. Korištenje je vrlo jednostavno: sprej dobro protresite i s udaljenosti od 20 cm raspršite po koži po potrebi (do 6 puta dnevno) za trenutačni učinak prijeko potrebnog umirenja, koji traje i do 6 sati.
 

1) Klinički ispitano na 60 ispitanika
2) Patent u prijavi
3) Klinička studija provedena na 95 ispitanika (30 ispitanika s kožom sklonom ljuskanju, 49 ispitanika s kožom sklonom atopiji, 16 ispitanika s kroničnom iritacijom ruku). DLQI rezultati na D22.

 

Datum objave članka: 15. 1. 2020.
promo
izdvojeni proizvodi