1, 2, 3 zaštita od sunca

promo Dermokozmetika / Njega dječje kože Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Laboratoriji A-Derma otišli su korak dalje i osmislili inovativan koncept koji daje odgovor na sve tri razine štetnog djelovanja sunca

Sunce je jedan od glavnih uzroka fragilnosti kože. Pod utjecajem UV zraka normalna koža postaje fragilna, a fragilna još slabija. Štetno djelovanje sunca očituje se na tri razine: uzrokuje opekline na površini kože i oslabljuje zaštitnu barijeru, a na staničnoj razini uzrokuje oksidaciju, oštećenja DNA i stvaranje toksičnih metabolita.

Inovativan koncept za zaštitu od sunca

A-Derma je ekspert za fragilnu kožu. Nudi rješenja za različite tipove fragilnosti (nepatološka i patološka stanja) za cijelu obitelji, od najmlađih do najstarijih. Ovaj put, Laboratoriji A-Derma otišli su korak dalje i osmislili inovativan koncept - "1, 2, 3 zaštita od sunca", koji daje odgovor na sve tri razine štetnog djelovanja sunca:

  1. A-Derma ŠTITI površinu kože. Prva razina je UVA-UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani sustav zaštitnih filtara. Riječ je o ultrasigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti, jer sadrži optimalan broj filtara velike molekularne mase, koji su fotostabilni i vodootporni.
  2. Budući da nijedan sustav filtara ne štiti kožu od UV zraka 100 posto, potrebno je OJAČATI funkciju barijere. Za drugu razinu zaštite zaslužna je A-Dermina inovativna djelatna tvar, Barriestolide®, iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, čije je djelovanje na fragilnu kožu patentirano.
  3. Osim zbog sadržaja Barriestolida, ulje izdanaka Rhealba® zobi važno je i za treću razinu zaštite od štetnog djelovanja sunca: ČUVA stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu, jer djeluje kao antioksidans, čuva DNA molekule i detoksicira.

A-Derma Protect proizvodi

Linija A-Derma Protect za zaštitu od sunca s trostrukim učinkom sastoji se od sedam proizvoda - šest za zaštitu od sunca i jedan za njegu nakon sunčanja:

A-Derma Protect proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Datum objave članka: 1. 6. 2016.
izdvojeni proizvodi