Ekskluzivna kombinacija protiv fotostarenja

Dermokozmetika / Njega kože odraslih Marija Markota Jurić dipl. ing. preh. teh.

Ducray Melascreen PHOTO-AGING linija od sada je dopunjena novim proizvodom koji sadrži ekskluzivne i vodeće djelatne sastojke u borbi protiv fotostarenja kože

Koža pamti

Kako starimo, tako stari i naša koža. S godinama se smanjuje količina elastina i kolagena, glavnih nositelja elastičnosti i čvrstoće kože, što se očituje pojavom prvih bora, opuštene i manje blistave kože. U starenju kože razlikujemo dva pojma: fiziološko i fotostarenje. Za razliku od fiziološkog starenja, fotostarenje kože karakteriziraju promjene izgleda i funkcije kože samo na mjestima koja su izložena djelovanju ultraljubičastih zraka. Kako koža pamti, s vremenom se javljaju tamne mrlje, naboranost, gubi se čvrstoća i elastičnost te pojačava suhoća kože.

Još potpuniji program za prevenciju i korekciju

Ducray Melascreen PHOTO-AGING linija od sada nudi još potpuniji program za prevenciju i korekciju znakova fotostarenja. Proizvode čine ekskluzivni i u dermatologiji vodeći djelatni sastojci - azelaična kiselina, glikolna kiselina, hijaluronska kiselina, vitamin E, vitamin C i niacinamid - s dokazano visokom učinkovitošću protiv znakova fotostarenja.

Melascreen PHOTO-AGING Noćna krema omogućava sveobuhvatnu noćnu njegu s djelovanjem na ujednačavanje tena, korekciju bora i intenzivnu hidrataciju. SynerWhite® je ekskluzivni kompleks koji djeluje na korekciju tamnih mrlja, a hijaluronska kiselina hidratizira dermis, pa koža postaje čvršća, a bore zaglađenije. Bogato hrani, njeguje i hidratizira kožu tijekom cijele noći, pružajući i do šest sati hidratacije. Nanosi se navečer na područje lica, vrata i dekoltea, nakon primjene Melascreen PHOTO-AGING Global seruma.

Melascreen PHOTO-AGING Global serum korigira tamne mrlje, zaglađuje bore i učvršćuje kožu. Nanosi se svakodnevno, ujutro i/ili navečer, na lice, vrat i dekolte, pri čemu ne smijemo zaboraviti na svakodnevnu zaštitu od UV zračenja koju pruža Melascreen UV SPF50+.

Melascreen PHOTO-AGING Global njega za ruke SPF50+ djeluje na posvjetljivanje tamnih mrlja, učvršćuje i zaglađuje te bogato njeguje kožu. Nanosi se svakodnevno, tijekom cijele godine, po potrebi i nekoliko puta na dan.

Fotozaštitna njega 2 u 1

Melascreen UV SPF50 + bogata i lagana krema su prva fotozaštitna njega 2 u 1 za prevenciju i korekciju tamnih mrlja, i svih drugih znkova fotostarenja. Visoko fotostabilni sustav filtara pruža maksimum UVB zaštite i pojačanu UVA zaštitu. Tekstura je vrlo ugodna za primjenu i nudi zaštitu za sve tipove prilagođenu svakodnevnoj primjeni.

Datum objave članka: 1. 3. 2017.
promo
izdvojeni proizvodi