Upomoć! Svrbi!

promo Dermokozmetika / Njega dječje kože Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

A-Derma Exomega razvila se u potpunu liniju proizvoda, koja pruža sveobuhvatno i učinkovito rješenje za atopičnu kožu

Koža vašeg djeteta iznimno je suha, svrbi, crveni se i često je iritirana? Vaše dijete nije samo. Oko 20 posto djece i tri posto odraslih ima atopičnu kožu, koja život može učiniti vrlo kompliciranim. Međutim, postoji dermokozmetičko rješenje koje će atopičnoj koži vratiti mir.

Umirujući učinak zahvaljujući jedinstvenoj djelatnoj tvari

A-Derma je dermokozmetički brend osmišljen na biljnoj bazi, koji je namijenjen njezi svih tipova fragilne kože. Ono što A-Dermu čini toliko posebnom je jedinstvena djelatna tvar – Rhealba® zob. Posljednjih 20 godina ova rijetka vrsta zobi, kultivirana na jugozapadu Francuske, pokazala je osobitu učinkovitost u njezi atopične kože. A-Derma Exomega proizvodi pružaju trenutačno i dugotrajno olakšanje od svrbeža uzrokovanog suhoćom kože, a kontinuiranom primjenom i obnovu oslabljene kožne barijere.

Umirujući učinak postiže se svakodnevnim nanošenjem proizvoda, zajedno s kompletnim ritualom higijene i njege. Naime, učinkovitost je optimizirana kad se proizvodi za higijenu i njegu atopične kože kombiniraju zajedno, što je i razlog zbog kojeg se A-Derma Exomega razvila u potpunu liniju proizvoda, koja pruža sveobuhvatno i učinkovito rješenje za atopičnu kožu. Emolijentni gel i ulje, emolijentno mlijeko, krema i balzam..., proizvodi su koji odgovaraju na sve potrebe atopične kože i sve stupnjeve suhoće u svakom životnom razdoblju.

Odabir Exomega D.E.F.I proizvoda znači odabir mirnoće uma i potpune sigurnosti. Zahvaljujući D.E.F.I tehnologiji, formula svakog proizvoda ostaje sterilna tijekom cijelog vremena upotrebe. Štoviše, ne sadrže konzervanse, parabene niti parfeme. Drugim riječima, apsolutni must have za "žednu" atopičnu kožu.

Datum objave članka: 1. 12. 2015.
izdvojeni proizvodi