Upomoć! Svrbi!

Dermokozmetika / Njega dječje kože Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

A-Derma je razvila potpunu liniju proizvoda, koja pruža sveobuhvatno i učinkovito rješenje za kožu sklonu atopiji

Koža vašeg djeteta iznimno je suha, svrbi, crveni se i često je iritirana? Vaše dijete nije samo. Oko 20 posto djece i tri posto odraslih ima atopičnu kožu, koja život može učiniti vrlo kompliciranim. Međutim, postoji dermokozmetičko rješenje koje će atopičnoj koži vratiti mir.

Umirujući učinak zahvaljujući jedinstvenoj djelatnoj tvari

A-Derma je dermokozmetički brend osmišljen na biljnoj bazi, koji je namijenjen njezi svih tipova fragilne kože. Ono što A-Dermu čini toliko posebnom je jedinstvena djelatna tvar – Rhealba® zob. Posljednjih 20 godina ova rijetka vrsta zobi, kultivirana na jugozapadu Francuske, pokazala je osobitu učinkovitost u njezi kože sklone atopiji. A-Derma Exomega Control proizvodi pružaju trenutačno i dugotrajno olakšanje od svrbeža uzrokovanog suhoćom kože, a kontinuiranom primjenom i obnovu oslabljene kožne barijere.

Umirujući učinak postiže se svakodnevnim nanošenjem proizvoda, zajedno s kompletnim ritualom higijene i njege. Naime, učinkovitost je optimizirana kad se proizvodi za higijenu i njegu atopične kože kombiniraju zajedno, što je i razlog zbog kojeg se Exomega Control razvila u potpunu liniju proizvoda, koja pruža sveobuhvatno i učinkovito rješenje za kožu sklonu atopiji. Emolijentni pjenušavi gel, ulje, gel 2u1, emolijentno mlijeko, krema i balzam..., proizvodi su koji odgovaraju na sve potrebe kože sklone atopiji i sve stupnjeve suhoće u svakom životnom razdoblju.

Odabir Exomega Control proizvoda znači odabir mirnoće uma i potpune sigurnosti. Zahvaljujući Sterile Cosmetics tehnologiji, formula proizvoda* ostaje sterilna tijekom cijelog vremena upotrebe. Štoviše, ne sadrže konzervanse ni parfeme. Drugim riječima, apsolutni must have za "žednu" kožu sklonu atopiji.

* mlijeko 200 ml, krema 50 ml, 200 ml, balzam 200 ml

Datum objave članka: 1. 12. 2015.
promo
izdvojeni proizvodi