Za vaše najmlađe - nježno, prirodno i sigurno

promo Dermokozmetika / Njega dječje kože Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Ekstrakt izdanaka Rhealba zobi sadrži djelatne sastojke u punoj snazi, koji još imaju slatkoću djetinjstva...

Osjetljiva i krhka koža vaše bebe zahtijeva primjenu prilagođenih i posebno odabranih proizvoda za higijenu i njegu. Na temelju tridesetogodišnjega istraživačkog iskustva, Dermatološki laboratoriji A-Derma otkrili su blagotvorna svojstva ekstrakta izdanaka Rhealba® zobi, kao idealno rješenje za osjetljivu i krhku bebinu kožu. Nakon odabira Rhealba® zobi među više od 80 sorti, istraživači su otkrili da Rhealba® zob većinu bogatstva posjeduje u ranoj fazi rasta, u stadiju izdanka, kad priroda koncentrira djelatne tvari u očekivanju budućeg rasta. Ekstrakt izdanaka sadrži djelatne sastojke u punoj snazi, koji još uvijek imaju slatkoću djetinjstva...

A-Derma Primalba - s povjerenjem

A-Derma Primalba blago mlijeko za čišćenje
Vrlo je blago i koristi se za dnevnu njegu bebina lica, stražnjice, ruku i kože u pregibima. Zamjena je za vlažne maramice, koje zbog dodatka mirisa i sredstva za dezinfekciju mogu nadražiti bebinu kožu. Mlijeko treba istisnuti na suhu maramicu ili blazinicu te njome očistiti bebinu kožu. Može se ispirati, ali i ne mora.

A-Derma Primalba blagi gel za pranje
U početku, dok se dijete navikava na kupanje, dobro ga je razrijediti u manjoj posudi s vodom. Prebrisati dječju kožu frotirskom rukavicom namočenom u toj otopini i zatim kožu isprati čistom vodom u kadici. Kako dijete raste i upoznaje radosti kupanja, gel se može razrijediti u vodi u kadici za kupanje. Nakon kupanja kožu i kosu djeteta treba isprati tekućom vodom.

A-Derma Primalba Cocoon krema
Svojim djelatnim sastojcima intenzivno i dugotrajno hidratizira i umiruje. Štiti kožu jer ojačava prirodnu funkciju epidermalne barijere. Tekstura ove hipoalergene kreme nježna mirisa prilagođena je masaži.

A-Derma Primalba krema za pelensku regiju
Svakodnevno štiti bebinu guzu od pelenskog osipa. Formira neokluzivni zaštitni sloj na koži, štiti od iritacije (trljanje pelene o kožu i sl.) i neutralizira iritirajući učinak mokraće i stolice (održava uravnotežen pH bebine kože).

A-Derma Primalba pjena protiv tjemenice
Primjenjuje se za prevenciju i njegu tjemenice kod dojenčadi i male djece. Nježno uklanja ljuskice, umiruje i hidratizira vlasište. Nanosi se na suho vlasište, ostavlja barem pet minuta da djeluje i potom ispire. Postupak se po potrebi može odmah ponoviti

Datum objave članka: 1. 6. 2015.