Za vaše najmlađe - nježno, prirodno i sigurno

Dermokozmetika / Njega dječje kože Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Ekstrakt izdanaka Rhealba zobi sadrži djelatne sastojke u punoj snazi, koji još imaju slatkoću djetinjstva...

Osjetljiva i krhka koža vaše bebe zahtijeva primjenu prilagođenih i posebno odabranih proizvoda za higijenu i njegu. Na temelju tridesetogodišnjega istraživačkog iskustva, Dermatološki laboratoriji A-Derma otkrili su blagotvorna svojstva ekstrakta izdanaka Rhealba® zobi, kao idealno rješenje za osjetljivu i krhku bebinu kožu. Nakon odabira Rhealba® zobi među više od 80 sorti, istraživači su otkrili da Rhealba® zob većinu bogatstva posjeduje u ranoj fazi rasta, u stadiju izdanka, kad priroda koncentrira djelatne tvari u očekivanju budućeg rasta. Ekstrakt izdanaka sadrži djelatne sastojke u punoj snazi, koji još uvijek imaju slatkoću djetinjstva...

A-Derma Primalba - s povjerenjem

Primalba blago mlijeko za čišćenje
Vrlo je blago i koristi se za dnevnu njegu bebina lica, stražnjice, ruku i kože u pregibima. Zamjena je za vlažne maramice, koje zbog dodatka mirisa i sredstva za dezinfekciju mogu nadražiti bebinu kožu. Mlijeko treba istisnuti na suhu maramicu ili blazinicu te njome očistiti bebinu kožu. Može se ispirati, ali i ne mora.

Primalba blagi gel za čišćenje 2 u 1
U početku, dok se dijete navikava na kupanje, dobro ga je razrijediti u manjoj posudi s vodom. Prebrisati dječju kožu frotirskom rukavicom namočenom u toj otopini i zatim kožu isprati čistom vodom u kadici. Kako dijete raste i upoznaje radosti kupanja, gel se može razrijediti u vodi u kadici za kupanje. Nakon kupanja kožu i kosu djeteta treba isprati tekućom vodom.

Primalba Cocoon krema
Svojim djelatnim sastojcima intenzivno i dugotrajno hidratizira i umiruje. Štiti kožu jer ojačava prirodnu funkciju epidermalne barijere. Tekstura ove hipoalergene kreme nježna mirisa prilagođena je masaži.

Primalba krema za pelensku regiju
Svakodnevno štiti bebinu guzu od pelenskog osipa. Formira neokluzivni zaštitni sloj na koži, štiti od iritacije (trljanje pelene o kožu i sl.) i neutralizira iritirajući učinak mokraće i stolice (održava uravnotežen pH bebine kože).

Datum objave članka: 1. 6. 2015.
promo
izdvojeni proizvodi