A-Derma - snaga prirode u stručnim rukama

Dermokozmetika / Njega kože odraslih Maja Rančić dipl. ing. preh. teh.

Uz strogi probir samo najboljih sastojaka i iznimne tehničke karakteristike, cijela linija A-Derma proizvoda svoj uspjeh duguje Rhealba zobi, jedinstvenoj biljci i svojevrsnom zaštitnom znaku Dermatoloških laboratorija A-Derma

Već 30 godina posvećeni zaštiti fragilne kože, kojoj su zbog čestih iritacija nužni izrazita blagost i brzo umirenje, Dermatološki laboratoriji A-Derma odgovaraju na sve potrebe osjetljive kože i osiguravaju prilagođene, posebno odabrane proizvode za njegu i higijenu.

Jedinstvo prirode i brige o koži

A-Derma je prvi dermokozmetički brend koji sadrži prirodnu djelatnu tvar biljnog podrijetla - ekstrakt Rhealba® zobi - ujedinjujući prirodu i brigu o koži. Zahvaljujući stručnosti osoblja Dermatoloških laboratorija A-Derma, u njima nastaju proizvodi prepoznati i prihvaćeni i od dermatologa i od korisnika, koji iz dana u dan promiču granice svoje vrijednosti - autentičnost, sigurnost primjene, učinkovitost, nježnost i prirodno podrijetlo. Cijenjena u cijelom svijetu zbog dobrog poznavanja atopijskog dermatitisa i iritacije kože, A-Derma je već više od 20 godina ponosan partner Europske radne skupine za atopijski dermatitis.

Sigurna i učinkovita njega kože

U svim A-Derma proizvodima minimalan je broj sastojaka, nema eteričnih ulja, bojila i alkohola, a dio proizvoda ne sadrži ni mirise ni konzervanse. Uza sve blagodati koje nude korisniku, strogi probir samo najboljih sastojaka i iznimne tehničke karakteristike, cijela linija proizvoda svoj uspjeh duguje upravo jedinstvenoj biljci, svojevrsnom zaštitnom znaku Dermatoloških laboratorija A-Derma, a to je Rhealba® zob.

Njezina blagotvorna svojstva odavno su poznata. Dugo kroz povijest, zbog dragocjenih antiiritacijskih svojstava, koristila se samo obična zob (Avena sativa L.). No, Dermatološki laboratoriji A-Derma prepoznala su bogatija svojstva rjeđe sorte te biljke, koja se naziva Avoine Rhealba®. Ova vrsta bijele zobi, koja je selekcionirana među više od 80 sorti, zahvaljujući savršenoj čistoći i iznimnim svojstvima umirujućih aktivnih sastojaka srce je svih A-Derma proizvoda već 30 godina. Ta čista, jedinstvena zob pokazuje izvanredan potencijal zahvaljujući bogatstvu djelatnih tvari, koje imaju uravnotežujuće, umirujuće i obnavljajuće djelovanje. Sva ta svojstva čine je vodećim djelatnim sastojkom koji fragilnoj koži svakodnevno pruža ugodnu njegu, ali i antiiritacijsko, zacjeljujuće i antioksidacijsko djelovanje. Rhealba® zob je djelatna tvar koja osigurava savršenu kombinaciju sigurnosti i učinkovitosti pri njezi kože.

U zemlji zobi (franc. terre d"avoine), na jugozapadu Francuske, pruža se bogata i dragocjena zemlja na kojoj se, poštujući godišnja doba, tlo i biološku raznolikost, po strogim normama biološkog uzgoja i bez gnojiva, pesticida, fungicida i GMO-a, uzgaja Rhealba® zob. Zanimljivo je da u cijelom svijetu Rhealba® zob uzgajaju jedino Dermatološki laboratoriji A-Derma.

Godine uzgoja pratile su i mnoge biološke i kliničke studije te studije podnošljivosti, koje su svakim svojim rezultatom jamčile optimalnu kvalitetu i sigurnost proizvoda. Nakon razvijanja nekoliko ekstrakata iz zrnja Rhealba® zobi, istraživanja su dovela do još većih otkrića i inovacija. Naime, zaključeno je da mladi izdanci biljke već u ranoj fazi rasta (između 10. i 12. tjedna) sadrže punu snagu buduće biljke, pa je tako otkriveno novo blago koje zob čuva u sebi. U tom posebnom razdoblju, kad priroda koncentrira bogatstvo djelatnih tvari, biljka se žanje, a u ekstrakciji koja slijedi daje najviše specifičnih molekula. Tako se ostvaruje maksimum učinkovitosti i nudi najbolje u proizvodima za njegu kože. Tim postupkom razvijen je novi ekstrakt iz izdanaka Rhealba® zobi, koji je postao nezamjenjiv sastojak svih A-Derma proizvoda. S obzirom na to da odgovaraju svim potrebama higijene i njege beba, djece i odraslih, slobodno možemo reći da proizvodi Dermatoloških laboratorija A-Derma čuvaju integritet fragilne kože cijele obitelji.
Datum objave članka: 1. 6. 2017.
promo
izdvojeni proizvodi