Blagotvorna njega za cijelu obitelj

Dermokozmetika / Njega kože odraslih Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Inspirirana tradicijom, galenska formula novoga obiteljskog pakiranja A-Derma proizvoda nježno obavija kožu i pruža osjet ugode

Originalna njega s ekstraktom Rhealba® zobi

Plasiranjem novih proizvoda, originalne njege za cijelu obitelj, Laboratoriji A-Derma vraćaju se korijenima, ponovno otkrivajući povijesne proizvode, kakav je kruti sindet sa zobenim mlijekom, nastao 1982. godine.

Osnovni sastojak ove linije proizvoda je ekstrakt Rhealba® zobi. Zahvaljujući toj djelatnoj tvari prirodnog podrijetla, A-Derma Original care proizvodi hidratiziraju i hrane osjetljivu kožu. Namijenjeni su cijeloj obitelji, kako djeci tako i odraslima. Zbog svoga blagog djelovanja lako ostvaruju prednost prilikom izbora sredstava za higijenu i njegu osjetljive i/ili reaktivne kože. Sadrže minimalni broj sastojaka i testirani su pod dermatološkom kontrolom. Sada dolaze u novom, obiteljskom pakiranju, okruglastom i čistih linija, a njihova galenska formula nježno obavija kožu i pruža osjet ugode.

Tradicija u novom izdanju

Zbog svojih umirujućih i omekšavajućih svojstava, zobeno se mlijeko od davnina tradicionalno koristilo kao lijek. Više od 2000 godina prije Krista arapski narodi i Egipćani koristili su ga za uljepšavanje izgleda kože. Grci i Rimljani zatim su kupkama od zobenog mlijeka liječili poremećaje funkcije kože. Predaja o iznimnom svojstvima prenosila se s koljena na koljeno, sve dok nije zapisana u francuskoj farmakopeji u 17. stoljeću, gdje se navodi uporaba ovog mlijeka za omekšavajuće obloge.

Vođeni dermatokozmetičkim stručnim znanjem, koje su stjecali trideset godina, i inspirirani tradicijom, Laboratoriji A-Derma proizveli su mlijeko iz zrna bijele Rhealba® zobi, selekcionirane među brojnim sortama. Taj ekstrakt odlikuje se blagotvornim i zaštitnim djelovanjem, što ga čini pogodnim za svakodnevnu njegu osjetljive i/ili reaktivne kože.

Tri svakodnevna postupka...

1. PRANJE

A-Derma dermatološki sindet s ekstraktom Rhealba® zobi - Više od 20 godina preporučuju ga dermatolozi, a osnova je svakodnevne higijene za najosjetljiviju kožu lica i tijela. Bez sapuna je i parfema, pH prilagođena koži i praktična formata, za cijelu obitelj (djecu i odrasle). Njegova blaga osnova za čišćenje, kombinirana s ekstraktom Rhealba® zobi, pomaže očuvanju zaštitnoga hidrolipidnog filma, a kožu čini elastičnom i umirenom. Hipoalergen je, bez sapuna, alkohola, parabena i parfema.
Upotreba: pod tušem ili u kadi; zapjeniti prije nanošenja na mokru kožu; isprati obilnom količinom vode. Pakiranje: 100 g.

2. HITRATACIJA KOŽE

A-Derma zaštitna krema s ekstraktom Rhealba® zobi - Ova krema za njegu prava je univerzalna krema za njegu osjetljive kože. Sadrži kompleks vazelin/glicerin, hidratizira i hrani kožu lica i tijela. Bogata je mlijekom Rhealba® zobi i glikolima, koji imaju moć hidratiziranja. Umiruje i omekšava kožu te pruža ugodan osjećaj. Zahvaljujući finoj teksturi upija se već prilikom nanošenja i time veseli i velike i male. Hipoalergena je, bez alkohola, bojila, parabena i parfema.
Upotreba: nanijeti svakodnevno na prethodno očišćenu i osušenu kožu lica i tijela te lagano umasirati dok se potpuno ne upije. Pakiranje: tuba 50 ml.

3. ZAŠTITA RUKU

A-Derma krema za ruke s ekstraktom Rhealba® zobi - Krema za ruke hranjiva je SOS njega za intenzivno obnavljanje i najoštećenije kože ruku. Ekstrakt Rhealba® zobi, umirujućeg i omekšavajućeg djelovanja, udružen je s glicerinom, koji pomaže u obnavljanju hidrolipidnog filma. Vitamin E osigurava zaštitu od slobodnih radikala. Ova nježno parfumirana krema ima lako topivu teksturu i upija se u kožu ne ostavljajući nikakav trag, osim osjeta ugode. Hipoalergena je, bez alkohola i bojila.
Upotreba: nanijeti grudicu proizvoda na ruke i lagano umasirati; ponoviti nanošenje onoliko često koliko je to potrebno. Pakiranje: tuba 50 ml.

Dermatološki laboratoriji A-Derma afirmirali su se kao tvorci prve dermokozmetičke linije proizvoda s prirodnim aktivnim sastojkom biljnog podrijetla, koji s jedne strane liječi i umiruje iritiranu i oštećenu kožu, a s druge njeguje i štiti osjetljivu, krhku i nježnu kožu.

Datum objave članka: 1. 2. 2018.
promo