Čista kosa u samo 2 minute

Dermokozmetika / Njega kose i vlasišta Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Gustoća i izrazita finoća mikroniziranih prašaka prirodnog podrijetla Klorane suhom šamponu jamče maksimalnu moć upijanja, vrlo mali postotak zadržavanja na kosi i optimalno uklanjanje eventualnog viška proizvoda četkanjem

Klorane suhi šampon

Razvijen pomoću patentirane tehnologije i jedinstvenih znanja i vještina, Klorane suhi šampon temelji se na ekskluzivnoj kombinaciji mikroniziranih prašaka prirodnog podrijetla, čiji su odabir i uravnotežena kombinacija temelj kvalitete proizvoda. Gustoća i iznimna finoća prašaka jamče maksimalnu moć upijanja, vrlo mali postotak zadržavanja na kosi i optimalno uklanjanje eventualnog viška proizvoda četkanjem.

Originalna formula Klorane suhih šampona sadrži tri vrste upijajućih prašaka (škrob, silika i ß-ciklodekstrin), koji se kombiniraju sa specifičnim biljnim ekstraktom. Ekstrakt zobi (Avena sativa L.) odabran je zbog hidracijskih, omekšavajućih i zaštitnih svojstava, koja posjeduje zahvaljujući bogatstvu ugljikohidratima, lipidima i vitaminima. Laboratoriji Klorane iskoristili su originalnu i patentiranu formulu suhog šampona sa zobenim mlijekom i mikroniziranim upijajućim prašcima, te joj dodali mineralne pigmente kako bi je prilagodili i primjeni na tamnoj kosi. Prirodna nijansa pigmenata stapa se s vlasištem i tamnom kosom kako ne bi zaostao vidljiv trag nakon primjene. Ekstrakt koprive (Urtica dioica L.) posjeduje seboregulirajuća svojstva: pomaže smanjiti prekomjerno lučenje sebuma, osiguravajući čisto vlasište u samo dvije minute.

Brzo i praktično

Za smanjenje učestalosti pranja kose
MASNA KOSA - apsorpcija viška sebuma između dva pranja
OBOJENA KOSA - očuvanje boje
NADRAŽENO VLASIŠTE - smanjenje izloženosti štetnim sastojcima u šamponima

U specifičnim situacijama
BUDUĆE MAME - za čistu kosu u svakom trenutku
PUTOVANJE - čista kosa bez vode
NEDOSTATAK VREMENA - čista kosa u samo 2 minute
HOSPITALIZIRANE OSOBE - čista kosa i kad ju je nemoguće oprati

Klorane suhi šampon sa zobenim mlijekom, 150 ml
Klorane suhi šampon sa zobenim mlijekom za tamnu kosu, 150 ml
Klorane suhi šampon s koprivom, 150 ml
Klorane suhi šampon s koprivom za tamnu kosu, 150 ml

Klorane proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

 

Datum objave članka: 1. 3. 2017.
promo
izdvojeni proizvodi