Suhi šamponi

Dermokozmetika / Njega kose i vlasišta Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Klorane suhi šampon, pionir i lider na tržištu, razvijen zahvaljujući patentiranoj tehnologiji i jedinstvenom znanju i vještini, sadrži ekskluzivne kombinacije biljnih djelatnih tvari i mikroniziranih prašaka prirodnog podrijetla.

Prvi suhi šampon

Gospodin Pierre Fabre još je 1971. kreirao prvi suhi šampon. Jedinstvena formula, praktična ambalaža i odlične mogućnosti pri stiliziranju Klorane suhom šamponu zajamčili su uspjeh diljem svijeta. Ovaj pionir i lider na tržištu, razvijen zahvaljujući patentiranoj tehnologiji i jedinstvenom znanju i vještini, sadrži ekskluzivne kombinacije biljnih djelatnih tvari i mikroniziranih prašaka prirodnog podijetla. Njihov odabir i uravnotežena kombinacija temelji su kvalitete ovog proizvoda.

Mikronizirani upijajući prašci kombiniraju se sa specifičnim biljnim ekstraktom, ovisno o vrsti suhog šampona. Zob i kopriva pomno su odabrane i uzgajaju se bez primjene herbicida, insekticida ili fungicida, što je u skladu s pristupom Pierre Fabre Botanical Expertise, odgovornim za razvoj inovativnih, sigurnih i učinkovitih djelatnih tvari na biljnoj bazi, ali i s EFQM-om (European Foundation for Quality Management) certifikatom. Razumnu i selektivnu žetvu, odnosno berbu zobi i koprive, provode ugovorom vezani poljoprivrednici, poštujući pritom prirodne ekosustave i vodeći stalnu brigu o očuvanju biljnih vrsta.

Za sve tipove kose

Klorane suhi šampon čisti kosu, obavija vlasi i kontrolira volumen. Ovaj iznimno jednostavan i praktičan kozmetički proizvod testiran je tijekom vremena i preporučuje se za sve tipove kose (tanka, slaba, obojena, masna i normalna), u različitim situacijama (mlade majke, trudnice, putnici, ljudi prikovani uz krevet, žene u utrci s vremenom, muškarci...). Od njegova nastanka, prije više od 40 godina, frizeri stilisti diljem svijeta preporučuju i koriste ovaj proizvod, koji je postao neizostavan dio njihova profesionalnog asortimana.

Tajna u pozadini mita?

Klorane suhi šamponi su vizionarska formula s kojom se ništa ne može usporediti. Kopirani sto puta, a nikad u potpunosti, svoj uspjeh duguju ključnim vrijednostima brenda Klorane: učinkovitosti i primjeni biljnih ekstrakata, koje podupiru ekskluzivna botanička stručnost i jedinstvena znanja i vještine.


 

Klorane suhi šampon dostupan je u četiri verzije: 
Datum objave članka: 16. 9. 2019.
promo
izdvojeni proizvodi