Istinska biljna njega

Dermokozmetika / Njega kose i vlasišta Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Laboratoriji Klorane istražuju biljni svijet kako bi pronašli najprikladnije vrste i ponudili ekstrakte koji odgovaraju specifičnim zahtjevima svih tipova kose

Oduševljeni strašću svojih botaničara prema korisnim osobinama biljaka, Laboratoriji Klorane prije više od 45 godina razvili su liniju proizvoda na biljnoj bazi za njegu kose, znanstveno dokazane učinkovitosti i sigurnosti.

Od zobi do kininovca, preko koprive do božura, Laboratoriji Klorane istražuju biljni svijet kako bi pronašli najprikladnije vrste i ponudili ekstrakte koji odgovaraju specifičnim zahtjevima svih tipova kose. U skladu s ekosustavima i prirodnim ciklusima, Laboratoriji Klorane nude proizvode osmišljene po načelu "istinska biljna njega".

Jedna biljka za svaki tip kose

Suvremena botanika
Laboratoriji Klorane diljem svijeta pomno odabiru najprikladnije biljne vrste od kojih dobivaju najbogatije ekstrakte za zdravlje i ljepotu kose. Zbog bogatog sadržaja lipida i vitamina te iznimnih omekšavajućih svojstava, odabrali su vrstu Avena sativa L.

Botanika najbliža prirodi
Klorane želi biti u skladu s prirodnim ritmom i zato ga nikad ne požuruje. I želi slušati one s darom, iskustvom i znanjem o biljkama, koji su naoružani strpljenjem. U skladu s tim, suše na suncu tradicionalno, ručno ubrane cvjetove kamilice.

Klorane, biljna djelatna tvar
Njihova znanost o biljkama utemeljena je na iznimnoj preciznosti. Istodobno rade na odgovornom razvoju inovativnih, sigurnih i učinkovitih biljnih djelatnih tvari. Ekstrahiraju djelatne tvari iz koštice manga hladnim postupkom.

Testimonial

"Oduševljena sam Klorane šamponima, ali i regeneratorima i ostalim proizvodima za kosu. Razmjer cijene i kvalitete zbilja je odličan. Dosad sam isprobala gotovo sve linije - koprivu, zobeno mlijeko, kamilicu (jer imam masno vlasište, pa često perem kosu, a vrhovi su mi suhi zbog pramenova). Suprug je oduševljen mangom, a tati sam kupila šampon za jačanje kose. Zadnji u nizu je šampon s božurom, koji još nisam isprobala, ali je kupljen i čeka svoj red. Kako imam masno i osjetljivo vlasište te suhe vrhove, odgovara mi svaki Klorane šampon, a bez šampona za suho pranje ne idem nikamo, jer uvijek se može dogoditi da ne stignem oprati kosu. Upravo sam nabavila promotivno pakiranje (dva u paketu) jer je jedan šampon bio snižen 50 posto. Izvrsna ideja su i obiteljska pakiranja Klorane šampona jer se stvarno isplate."
Nikolina, Zagreb

Datum objave članka: 1. 9. 2014.
promo
izdvojeni proizvodi