Nježnost i zaštita fragilne i krhke kože

Dermokozmetika / Njega kože odraslih Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Zahvaljujući blagom djelovanju, linija A-Derma Essentials lako ostvaruje prednost prilikom izbora sredstava za njegu fragilne kože djece i odraslih

A-Derma je prva dermokozmetička linija proizvoda čija prirodna djelatna tvar biljnoga podrijetla umiruje iritiranu i oštećenu kožu, štiteći istodobno nježnu i fragilnu (osjetljivu, krhku) kožu.

Dermatološkim laboratorijima A-Derma oduvijek je bio cilj kreirati sigurne i učinkovite proizvode, čime su i zaslužili povjerenje potrošača, ali i stručnjaka dermatologa i pedijatara koji preporučuju njihove proizvode. Cijela linija proizvoda uspjeh duguje Rhealba® zobi, jedinstvenoj biljci za koju su Dermatološki laboratoriji A-Derma postali pravi eksperti. Iz bijele čiste zobi, selekcionirane među više od 80 sorti, izdvojili su dragocjene djelatne tvari, za dobrobit kože koja je u potrazi za nježnim i umirujućim djelovanjem.

Spoj tradicije i dugogodišnjeg iskustva

Tradicija korištenja zobi za njegu kože vezana je uz egipatske, grčke i rimske ljepotice, koje su uživale u opuštajućim i omekšavajućim kupkama od zobenog mlijeka. Inspirirani tradicijom i obogaćeni dugogodišnjim stručnim dermokozmetičkim iskustvom, Dermatološki laboratoriji A-Derma su svu djelotvornost i nježnost koja proizlazi iz prirodnih svojstava Rhealba® zobi utkali u proizvode namijenjene fragilnoj koži djece i odraslih. Pripremili su ekstrakt Rhealba® zobi koji odgovara svim potrebama fragilne kože, pružajući joj istodobno nježnost i zaštitu.

Za razliku od ostalih tipova kože, fragilna koža zbog narušene funkcije barijere, vrlo burno reagira na vanjske utjecaje (hladnoća, toplina, onečišćenje okoliša, neprilagođeni kozmetički proizvodi, voda, sapun...), što još više oslabljuje i narušava njezine obrambene sposobnosti. Zahvaljujući blagom djelovanju, ovi proizvodi lako ostvaruju prednost prilikom izbora sredstava za njegu fragilne kože djece i odraslih, jer sadrže minimalan broj sastojaka i testirani su pod dermatološkom kontrolom.

A-Derma osnovna linija za higijenu i njegu fragilne kože djece i odraslih

A-Derma dermatološki sindet s mlijekom Rhealba® zobi (za lice i tijelo) – blaga osnova za čišćenje udružena s mlijekom Rhealba® zobi pomaže u očuvanju hidrolipidnog filma kože i djeluje umirujuće.

A-Derma pjenušavi gel s mlijekom Rhealba® zobi (za lice i tijelo) – stvara obilnu kremastu pjenu za higijenu. Djeluje blago i ujedno štiti kožu, a blagi miris osvaja.

A-Derma krema za njegu kože s mlijekom Rhealba® zobi (za lice i tijelo) – ova krema za svakodnevnu njegu pravi je koncentrat nježnosti koji hidriratizira i umiruje kožu, donoseći joj sve blagodati koje pruža mlijeko Rhealba® zobi. Fina i baršunasta tekstura posebno je ugodna i brzo se upija, ne ostavljajući masne tragove. Nakon njezine primjene, koža je umirena, meka i svilenkasta.

A-Derma krema za ruke s mlijekom Rhealba® zobi – hranjiva, obnavljajuća i zaštitna krema. Sadrži glicerin za obnavljanje zaštitnoga hidirolipidnog filma kože i vitamin E, koji sprječava djelovanje slobodnih radikala. Lako se nanosi i nježno oblaže oštećenu kožu ruku, ugodne je teksture i blagog mirisa. Nanosi se nježnim, masirajućim pokretima sve dok se ne upije, onoliko puta koliko je vašim rukama potrebno.

A-Derma balzam za usne s mlijekom Rhealba® zobi – ovaj proizvod, bogat biljnim uljima i mineralnim voskovima, pruža SOS njegu oštećenim usnama cijele obitelji. Djeluje umirujuće, hrani, štiti i oštećenim usnama vraća mekoću i elastičnost. Sadrži samo osam pomno odabranih sastojaka. Nanosi se onoliko puta koliko je potrebno.

Povelja kvalitete

Kako bi se zadovoljili i najstroži zahtjevi, svi A-Derma proizvodi razvijeni su u skladu s "Poveljom o kvaliteti Rhealba® zobi".

Jedinstvena zob - Rhealba® zob posebna je vrsta bijele zobi odabrana među 80 različitih vrsta zahvaljujući svojim originalnim svojstvima: nježnosti, bogatstvu djelatnih sastojaka i izvrsnoj biodostupnosti.

Etički, organski uzgoj - Od 2010. Rhealba® zob uzgaja se u skladu sa standardima organske poljoprivrede, to jest bez upotrebe pesticida, fungicida ili GMO-a, i sve to isključivo u jugozapadnoj Francuskoj. Uzgajaju je poljoprivredni partneri koji su za to posebno pripremljeni, a nadziru ih Dermatološki laboratoriji A-Derma.

Dokazani rezultati - Mnoge biološke, kliničke i studije podnošljivosti, provedene na proizvodima s ekstraktom Rhealba® zobi, dokazuju postojanu kvalitetu i optimalnu sigurnost.

Samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Datum objave članka: 1. 9. 2014.
promo
izdvojeni proizvodi