Rješenje za jačanje kose

Dermokozmetika / Njega kose i vlasišta Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Ako je vlasište slabije prokrvljeno, a kosa prorijeđena, slaba, beživotna i bez energije, Laboratoriji Klorane nude vam rješenje za jačanje i revitalizaciju

Laboratoriji Klorane

Stručnjaci Laboratorija Klorane već 50 godina istražuju biljke i otkrivaju djelatne tvari koje jamče kozmetičke preparate visokog stupnja kvalitete, djelotvornosti i sigurnosti za krajnjeg korisnika i okoliš. Laboratoriji Klorane diljem svijeta pažljivo odabiru najprikladnije biljne vrste od kojih dobivaju najbogatije ekstrakte za zdravlje i ljepotu kose. Filozofija Laboratorija KLORANE oduvijek počiva na istraživanju i iskorištavanju snage biljaka, ali i na očuvanju biljnog nasljedstva.

  Klorane proizvodi za jačanje kose

  Bez obzira na to je li povremen ili stalan, gubitak kose može biti uzrokovan brojnim čimbenicima (dob, naslijeđe, hormonska neravnoteža, okruženje, stres…). Vlasište je u tom slučaju slabije prokrvljeno, a kosa prorijeđena, slaba, beživotna i bez energije. Kako biste to promijenili, Laboratoriji Klorane nude vam rješenje: ritual s kininom i organskim runolistom za jačanje i revitalizaciju kose.

  Kininovac se tradicionalno upotrebljava zbog svojih jačajućih i vitalizirajućih svojstava. Odabrana je vrsta Cinchona calisaya Wedd., jer je njegova kora prirodno bogata kininom, molekulom sa snažnim, znanstveno dokazanim* i patentiranim** stimulirajućim svojstvima.

  *  in vitro test
  ** u Europi

  Datum objave članka: 1. 3. 2019.
  promo
  izdvojeni proizvodi