Rješenje za jačanje kose

promo Dermokozmetika / Njega kose Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Ako je vlasište slabije prokrvljeno, a kosa prorijeđena, slaba, beživotna i bez energije, Laboratoriji Klorane nude vam rješenje…

Oduševljeni strašću svojih botaničara prema korisnim svojstvima biljaka, Laboratoriji Klorane prije više od 45 godina razvili su liniju proizvoda za njegu kose na biljnoj bazi, znanstveno dokazane učinkovitosti i sigurnosti. Od zobi do kininovca, preko koprive do manga, Laboratoriji Klorane stalno istražuju biljni svijet kako bi pronašli najprikladnije vrste i ponudili nam biljne ekstrakte koji odgovaraju na specifične zahtjeve pojedinih tipova kose. U skladu s ekosustavima i prirodnim ciklusima, Laboratoriji Klorane stoga nam nude ugodne proizvode osmišljene po načelu "istinske biljne njege".

Bez obzira na to je li povremen ili stalan, gubitak kose može biti uzrokovan brojnim čimbenicima (dob, naslijeđe, hormonska neravnoteža, okruženje, stres…). Vlasište je u tom slučaju slabije prokrvljeno, a kosa prorijeđena, slaba, beživotna i bez energije. Kako biste to promijenili, Laboratoriji Klorane nude vam rješenje:

  • Klorane šampon za revitalizaciju i jačanje kose - prava kupka vitalnosti koja potiče mikrocirkulaciju i vraća kosi snagu i gustoću. 
  • Klorane balzam za jačanje i razmrsivanje kose - snaga kinina u kombinaciji s B vitaminima za jačanje i razmrsivanje kose. Obnavlja mekoću i glatkoću. 
Datum objave članka: 1. 9. 2015.