Ne treba vam biti neugodno

promo Bolesti i stanja / Opća medicina

Propulzije vena analnog područja su vrlo česta pojava, a Pilex je moguće rješenje vašeg problema

Hemoroidi su učestali problem

Suvremeni način života i rada, premalo kretanja, dugo sjedenje pred računalom ili u automobilu kao i prehrana koja je daleko od optimalne potiču probleme s probavom i posljedično pridonose razvoju upale ili propulzije vena analnog područja.

Propulzije vena analnog područja su vrlo česta pojava. Simptome - osjećaj peckanja, nelagode, bola, svrbeža ili krvarenje - osjetit će gotovo 70 posto osoba barem jednom tijekom života

U slučaju da i vas muči taj problem, tu su Pilex kapsule kako bi vaš život učinile ugodnijim.

Pilex - patentirana biljna receptura

Pilex je dodatak prehrani koji doprinosi zdravlju vena analnog područja. Pilex formula sastoji se od potpuno prirodnih sastojaka, a patentirana receptura temelji se na uravnoteženoj kombinaciji biljnih ekstrakata. Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt korijena i kore žutike trpke (Berberis vulgaris) i ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virginiana) zajedničkim djelovanjem doprinose zdravlju vena i ublažavanju simptoma.

Pilex je dostupan u pakiranju od 14 i 28 kapsula. U slučaju jače upale uputno je koristiti veće pakiranje od 28 kapsula (uzimaju se 2 kapsule dnevno, s vodom ili jogurtom), dok je u slučaju blaže upale dovoljno manje pakiranje od 14 kapsula.

Pilex kapsule potražite u ljekarnama u ljekarnama ili u online ljekarni www.webljekarna.vasezdravlje.com.

Datum objave članka: 3. 3. 2021.
izdvojeni proizvodi