Primijenite Deep Relief i zaboravite bol

Bolesti i stanja / Kosti - mišići - zglobovi Ivanka Veselčić dr. med. dent.

Lokalno primijenjen nesteroidni protuupalni lijek u liječenju boli nosi manji rizik od vrlo ozbiljnih nuspojava nego lijekovi primijenjeni kroz usta

Osjetili ste bol u mišićima ili zglobovima. No, prije nego što posegnete za tabletom, ovoga puta pokušajte ukloniti bol uz pomoć lokalnog pripravka, uz pomoć Deep Relief gela. Budite sigurni da ste izabrali učinkovitu terapiju.

Lokalni analgetici u liječenju boli?

Lokalni analgetici su proizvodi koji se primjenjuju na kožu s ciljem ublažavanja i/ili uklanjanja boli i nelagode u mišićima, kostima i zglobovima. Najveću skupinu analgetika čine nesteroidni protuupalni lijekovi, koji se mogu primjenjivati kroz usta (oralno) (tablete, kapsule), parenteralno (injekcije, infuzije) ili lokalno (kreme, masti, gelovi, sprejevi). Oralna i parenteralna primjena nose znatan rizik od vrlo ozbiljnih nuspojava kao što su probavne smetnje (npr. gastritis pa sve do krvarenja iz probavnog sustava zbog ulkusne bolesti), reakcije preosjetljivosti, oštećenja bubrega ili jetre.

Danas iskustva govore da se lokalno primijenjen nesteroidni protuupalni lijek lokalno dobro apsorbira i postiže visoku koncentraciju na mjestu boli bez visokih koncentracija u plazmi, što za posljedicu ima značajno smanjenje rizika od nuspojava.

Deep Relief gel u ublažavanju boli?

Deep Relief  je gel za ublažavanje boli koji se primjenjuje na kožu. Koristi se za ublažavanje:

  • reumatske boli (u mišićima, tetivama, zglobovima ili kostima);
  • grčeva i bolova u mišićima;
  • bolova i oticanja kao što su istegnuća, uganuća ili sportske ozljede;
  • manje ozbiljne artritičke boli (boli zbog upale u zglobovima).

 
Kao glavne djelatne tvari sadrži nesteroidni protuupalni lijek - ibuprofen koji omogućava ublažavanje boli i smanjuju oboje, i upalu i oticanje te levomentol koji pruža ublažujući osjećaj koji smiruje bol. Lokalno primijenjen mentol je rubefacijens čija je blaga nadraženost ugodna za bolna oštećenja mišića, tetiva i zglobova. Djelovanje mentola događa se na živčanim završecima u koži.

Zašto je drugačiji?

Deep Relief gel je jedini lijek na tržištu koji je po svom sastavu kombinacija nesteroidnog protuupalnog lijeka s levomentolom. Upravo ovakav sastav osigurava brz i dugotrajan učinak. Dolazi u formi gela, ne masti i potrebno ga je samo nježno utrljati na mjestu primjene. Može se kombinirati s peroralnim oblicima.

Kome Deep Relief gel može pomoći u ublažavanju boli?

Deep Relief gel je zbog svog jedinstvenog sastava namijenjen osobama koje pate od bolova u mišićima, kostima i zglobovima! Mogu ga koristiti mlađi i stariji.

Indikacije za primjenu su akutna bolna stanja kao npr. ozljede uslijed padova, udaraca, istegnuća i uganuća zglobova, sportske ozljede, ali i kronične bolesti u osoba s reumatskom boli u mišićima, tetivama, zglobovima ili kostima kao i kod manje ozbiljne artritičke boli zbog upale u zglobovima.

Kod svih ovih bolnih stanja, Deep Relief može biti glavno terapijsko sredstvo ili pomoć drugim oblicima terapije.

Kako ga koristiti?

Deep Relief gel nanijeti preko zahvaćenog područja i nježno utrljati dok se ne upije. Koristiti najviše triputa na dan u razmaku od najmanje četiri sata. Namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 12 godina.

Isprobajte i sami njegov dvostruki učinak, olakšajte svakodnevicu i zaboravite bol!

 

PLAĆENI OGLAS O LIJEKU

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

MEN-DR-CRO-08/19-VZ


 

Datum objave članka: 28. 8. 2019.
promo
izdvojeni proizvodi