Dermalibour linija za brzo obnavljanje i umirivanje kože

Dermokozmetika / Njega kože odraslih Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Pročišćavajuća snaga Dermalibour linije zajamčena je kombinacijom cinkova oksida te cinkova i bakrova sulfata, kao i ekstraktom izdanaka Rhealba zobi

Dermalibour+ ime je dobio po kirurgu vojske kralja Luja IV., Jacquesu Dalibouru, koji je izmislio jedinstvenu pročišćavajuću vodu, čija su svojstva postala inspiracija Dermatoloških laboratorija A-Derma pri stvaranju Dermalibour kreme namijenjene njezi iritirane kože.

Tajna uspješne formule

Pročišćavajuća snaga zajamčena je kombinacijom cinkova oksida te cinkova i bakrova sulfata, kao i ekstraktom izdanaka Rhealba zobi, koji može ograničiti adheziju bakterija na kožu, a posjeduje iznimnu antiiritacijsku i obnavljajuću snagu. Ekstrakt izdanaka Rhealba zobi rijetka je djelatna tvar i ujedno „potpis” brenda A-Derma.

OBNAVLJAJUĆA KREMA za izniman oporavak
Osim već spomenutih djelatnih tvari, krema sadrži i glicerol, poznat po svojstvu pružanja osjećaja udobnosti. Nakon njezine primjene, koža je trenutačno umirena i pročišćena, a u samo četiri dana* i obnovljena. Proizvod je namijenjen dojenčadi, djeci i odraslima, za lice, tijelo i vanjske sluznice. Nanosi se dva do tri puta dnevno na područja kože zahvaćena iritacijom.

BARRIER KREMA prevencija ponavljajućih iritacija
Zahvaljujući učinku „druge kože“ štiti od vanjske agresije, pomaže obnavljanje epidermisa te pročišćava iritiranu kožu i kožu izloženu agresiji. Koža je umirena, uz ponovni osjećaj mekoće i ugode. Formula je prilagođena koži sklonoj atopiji.

PJENUŠAVI GEL nježnost uz antibakterijski učinak
Omogućite iritiranoj koži pročišćavajuću i umirujuću njegu koja joj je potrebna već od trenutka čišćenja. Ovaj nježni pjenušavi gel, koji se primjenjuje dva puta dnevno, može zamijeniti vaša uobičajena sredstva za čišćenje lica i tijela, čak i intimnog područja (samo vanjske sluznice). Ne izaziva nadraženost očne sluznice.

OBNAVLJAJUĆI STIK SOS proizvod na putu
Formula stika sadrži visoku koncentraciju djelatnih tvari. Čvrsta tekstura dolazi u pakiranju koje lako pristaje u vaš džep, tako da ga uvijek možete imati nadohvat ruke. Ne ostavlja trag na koži, bez parfema je i lanolina te prikladan za cijelu obitelj. Nanesite ga po potrebi na područja kože zahvaćena iritacijom (lice, tijelo, usne).

* Dermalibour+ klinička studija na 18 dojenčadi s pelenskim osipom. Proizvod nanošen tri puta dnevno. Procjenu obnavljajućeg djelovanja napravili su pedijatri i dermatolozi.

Datum objave članka: 1. 9. 2018.
promo
izdvojeni proizvodi