S.O.S. rješenje za iritiranu i oštećenu kožu

Dermokozmetika / Njega dječje kože Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Rezultati istraživanja potvrdili su iznimna farmakološka svojstva bijele zobi - antiiritacijsko, umirujuće, obnavljajuće i djelovanje protiv slobodnih radikala

Rhealba® zob

Rhealba® zob, jedinstvena prirodna djelatna tvar biljnog podrijetla, povezana je s poviješću Dermatoloških laboratorija A-Derma već više od 30 godina. Upotrebljavana od davnina za zaštitu i uljepšavanje kože, i registrirana u francuskoj farmakopeji, zob je u povijesti dermatologije uvijek bila prisutna zahvaljujući njezinim umirujućim, omekšavajućim i zaštitnim svojstvima. Inspirirani tradicijom predaka, Dermatološki laboratoriji A-Derma za svoja su istraživanja odabrali posebnu vrstu bijele zobi, Rhealba® zob, zbog bogatog sadržaja aktivnih molekula (lipidi, šećeri, polifenoli i elementi u tragovima). Rezultati istraživanja potvrdili su njezina iznimna farmakološka svojstva: antiiritacijsko, umirujuće, obnavljajuće i djelovanje protiv slobodnih radikala.

Tajna proizvoda za njegu iritirane kože

Ekstrakt dobiven iz izdanaka Rhealba® zobi sadrži maksimalnu količinu flavonoida i saponina, a ne sadrži mjerljive proteine. Ta su svojstva važna za korištenje ekstrakta u A-Derma proizvodima za njegu fragilne (krhke i osjetljive) kože kako bi bili što učinkovitiji i sigurniji (opasnost od alergijske reakcije svedena je na najmanju moguću mjeru).

A-Derma Dermalibour+
Proizvodi iz ove linije sadrže ekskluzivnu kombinaciju djelatnih tvari: soli bakra i cinka udružene s iznimnim biljnim sastojkom, ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi. Zahvaljujući spomenutim sastojcima, Dermalibour+ proizvodi imaju pojačanu učinkovitost, a rezultati su vidljivi već nakon samo četiri dana primjene.

Zašto odabrati Dermalibour+ proizvode

  • može ih koristiti cijela obitelj (bebe, djeca, odrasli)
  • primjenjivi su za sva iritirana područja lica i tijela, kao i za vanjske sluznice
  • pružaju intenzivno i trenutačno olakšanje
  • imaju obnavljajuće djelovanje (ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi) - obnavljaju kožu već nakon četiri dana primjene
  • dubinski pročišćavaju
  • imaju antibakterijsko djelovanje (soli bakra i cinka + ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi)
  • krema posjeduje emolijentnu teksturu koja omogućuje bolji osjećaj udobnosti.

A-Derma Cytelium sprej
Zahvaljujući sastavu djelatnih tvari, A-Derma Cytelium sprej koji suši ima trostruki učinak na vlažna područja iritirane kože (kožni nabori, maceracija u pregibima, pelenska regija…). Ekstrakt Rhealba® zobi djeluje umirujuće, hidrolizat škroba suši, a cinkov oksid štiti iritiranu kožu. Primjenjuje se za lice i tijelo. Prije uporabe važno ga je dobro protresti. Koristiti dva do tri puta dnevno na iritiranom području. Ne prskati u blizini očiju. 

A-Derma Epithéliale A.H DUO ultra-obnavljajuća krema
Ultra-obnavljajuća krema za oslabljenu kožu nakon površinskih dermatoloških postupaka i za epidermalne promjene koje mogu ostaviti ožiljkaste tragove. Tuba s aplikatorom olakšava primjenu na lokaliziranom području. Mogu je koristiti djeca (od druge godine starosti nadalje) i odrasli. 

Samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Datum objave članka: 1. 9. 2015.
promo
izdvojeni proizvodi