Sve što treba iritiranoj koži

Dermokozmetika / Njega dječje kože Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

Zahvaljujući pojačanoj učinkovitosti rezultati su vidljivi već nakon četiri dana primjene. Idealna linija za cijelu obitelj

Higijena, njega i zaštita iritirane kože

A-Derma Dermalibour + proizvodi sadrže ekskluzivnu kombinaciju djelatnih tvari: soli bakra i cinka udružene s iznimnim biljnim sastojkom – ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi. Zahvaljujući tome, pojačana je učinkovitost ove linije proizvoda, tako da su rezultati vidljivi već nakon samo četiri dana primjene te pruža potpun tretman iritiranoj i oštećenoj koži:

  • protuupalno djelovanje - ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi
  • obnavljanje zaštitne barijere - ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, emolijentna tekstura
  • sprječavanje sekundarne infekcije - soli bakra i cinka, ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi.

A-derma Dermalibour+ linija proizvoda za higijenu i njegu iritirane kože sastoji se od četiri proizvoda:

  • pjenušavi gel najnježniji je proizvod, s umirujućim i antibakterijskim svojstvima. Prilagođen je svakodnevnoj higijeni iritirane i oštećene kože cijele obitelji. Prikladan je za pranje ruku u slučaju kontaktnog dermatitisa, ali i za svakodnevnu primjenu kako bi se ograničilo prenošenje bakterija;
  • obnavljajuća kremanjeguje, obnavlja, pročišćava i daje osjećaj olakšanja iritiranoj koži (crvenilo, bockanje, svrbež, ljuskanje). Idealan je proizvod za cijelu obitelj.;
  • obnavljajući stikpraktična ambalaža olakšava njegu iritirane kože. Obnavlja, njeguje, pročišćava i daje osjećaj olakšanja kod manjih lokaliziranih iritacija. Idealan je za cijelu obitelj, kao i za primjenu tijekom putovanja.
  • Barrier izolacijska krema - njega iritirane kože izložene agresiji. Jača prirodnu kožnu barijeru i pomaže održavati zaštitu iritirane kože i kože izložene agresiji.
Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4

Je li potrebno Dermalibour+ proizvode koristiti tijekom cijele godine? / NE

Dermalibour+ proizvodi obično se koriste samo za iritiranu i oštećenu kožu kako bi potaknuli njezino obnavljanje. Jednom kad se uspostavi prirodna ravnoteža, ove proizvode više nije potrebno koristiti svakodnevno. Neovisno o tome, nema kontraindikacija za učestalu primjenu Dermalibour + proizvoda ili primjenu tijekom duljeg razdoblja, ako je potrebno.

Preporučuju li se Dermalibour+ proizvodi kod opeklina i opeklina od sunca? / NE

Opekline od sunca su opekline prvog ili drugog stupnja uzrokovane UVB zrakama. UVB zrake mijenjaju DNA stanica epidermisa, krvne žile se šire i javlja se upalna reakcija s crvenilom, bolnošću i oteklinom. Za kožu oštećenu u traumatskom šoku (kao što su površinske opekline), A-Derma pruža optimalno rješenje – Epitheliale A.H DUO ultra-obnavljajuću kremu, posebno formuliranu za brzo i estetsko zacjeljivanje.

Preporučuju li se Dermalibour+ proizvodi u slučaju vlažnih iritacija? / I DA I NE

Dermalibour+ pjenušavi gel preporučuje se kao higijensko sredstvo kod svih oblika iritacije. U slučaju vlažnih iritacija, koža zahtijeva njegu proizvodom koji suši kožu. A-Derma nudi rješenje i za njegu vlažnih iritacija, a to je Cytelium sprej. Kad se lezije osuše, može se nastaviti s primjenom Dermalibor+ obnavljajuće kreme.

Datum objave članka: 1. 9. 2014.
promo
izdvojeni proizvodi