Sve što fragilna koža treba

Dermokozmetika / Njega kože odraslih Mihaela Vidiček dipl. ing. preh. teh.

A-Derma proizvodi u svakodnevnu higijenu i njegu kože uvode umirujuća, antiiritacijska, zaštitna i zacjeljujuća svojstva zobi

A-Derma je prva dermokozmetička linija proizvoda, čija prirodna djelatna tvar biljnog podrijetla umiruje iritiranu i oštećenu, te štiti nježnu i fragilnu kožu. Cijela linija proizvoda uspjeh duguje Rhealba® zobi, jedinstvenoj biljci za koju su Dermatološki laboratoriji A-Derma postali ekspert.

Dermatološkim laboratorijima A-Derma oduvijek je bio cilj kreirati sigurne i učinkovite proizvode, čime su i zaslužili povjerenje potrošača, ali i stručnjaka koji njihove proizvode preporučuju - dermatologa i pedijatara.

Sve vrline zobi

Blagotvorna svojstva zobi odavno su poznata: još su egipatske, grčke i rimske ljepotice uživale u opuštajućim i omekšavajućim kupkama od zobenog mlijeka. Dugo je bila poznata i korištena zbog dragocjenih antiiritacijskih svojstava samo obična zob (Avena sativa L.). Kad bi se dodala kupki, uvarku ili oblogu, ublažavala je svrbež i peckanje, te umirivala iritiranu kožu.

Laboratoriji Pierre Fabre prepoznali su svojstva rjeđe sorte te biljke, koja se naziva Avena Rhealba®. Iz te bijele zobi, selekcionirane među više od 80 sorti zbog savršene čistoće i iznimno visoke koncentracije umirujućih djelatnih tvari, izdvojili su dragocjene djelatne tvari za dobrobit kože koja je u potrazi za nježnim i umirujućim djelovanjem. To svojstvo je i razlog što je Rhealba® zob postala osnovni sastojak svih A-Derma proizvoda.

Uz podršku proizvodnog lanca Pierre Fabre Phytofilière, razvijeno je nekoliko ekstrakata iz zrnja Rhealba® zobi, a 2009. otkriveno je i novo blago - ekstrakt dobiven iz izdanaka Rhealba®. Na osnovi patentiranih ekstrakata kreirani su A-Derma proizvodi, koji u svakodnevnu higijenu i njegu kože uvode umirujuća, antiiritacijska, zaštitna i zacjeljujuća svojstva zobi.

Rhealba zob za cijelu obitelj

Inspirirani dugogodišnjom tradicijom i obogaćeni tridesetogodišnjim stručnim dermokozmetičkim iskustvom, Dermatološki laboratoriji A-Derma pripremili su ekstrakt iz zrna Rhealba® zobi koji odgovara svim potrebama fragilne kože, pružajući joj nježnost i zaštitu.

Zahvaljujući blagom djelovanju, A-Derma proizvodi lako ostvaruju prednost prilikom izbora sredstava za higijenu i njegu kože za cijelu obitelj - sadrže minimalan broj sastojaka i testirani su pod dermatološkom kontrolom.

Svi A-Derma proizvodi poštuju Povelju o kvaliteti Rhealba® zobi, kako bi se odgovorilo na potrebe najzahtjevnije kože:
  • jedinstvena zob - Rhealba® zob vrsta je bijele zobi selekcionirana među 80 sorti, zbog svojih jedinstvenih svojstava: nježnosti, bogatstva djelatnih tvari i odlične bioraspoloživosti
  • etički i biološki uzgoj - Rhealba® zob proizvodi se organskim uzgojem, tj. bez primjene pesticida i GMO-a. Uzgajaju je poljoprivredni partneri Dermatoloških laboratorija A-Derma koji su za taj uzgoj obučeni
  • dokazano djelovanje - brojne biološke i kliničke studije i studije podnošljivosti jamstvo su stalnosti kvalitete i optimalne sigurnosti.
Datum objave članka: 1. 10. 2012.
promo
izdvojeni proizvodi