Pametno rješenje protiv zatvora

Bolesti i stanja / Unutarnje bolesti Ivanka Veselčić dr. med. dent.

Eva/qu čepići kao inovativni proizvodi nude pametno rješenje protiv zatvora, primjereno i za najosjetljivije skupine kao što su trudnice, dojilje i djeca, ali i starije osobe

Uzroci nastanka zatvora

Završili su godišnji odmori i školski praznici. Poslovne obveze i povratak u školske klupe sa sobom nose povećan rizik za promjene u organizmu, pri čemu je često pogođen i probavni sustav, koji je osjetljiv i trpi sve posljedice eventualnih promjena.
 
Dok ljeti jedemo laganiju hranu, više svježeg voća i povrća, dolaskom hladnijih dana mijenja se i vrsta hrane koju jedemo, a i skloniji smo brzim, neuravnoteženim obrocima. Osim toga, fizičke aktivnosti u prirodi ustupaju mjesto užurbanim odlascima na posao i potrazi za školskim knjigama i priborom. A kad je riječ o našim mladima, za njih su stresne i nove školske obveze.
 
Jedan od načina na koji probavni sustav reagira je pojava zatvora (opstipacije). Zatvor je stanje kad dolazi do stvaranja tvrde, oskudne i suhe stolice, često praćene osjećajem nepotpunog pražnjenja, a crijeva se prazne znatno rjeđe no inače (normalnim pražnjenjem smatra se raspon od jedne do tri stolice dnevno do jedne stolice u tri dana). Srećom, najčešće je riječ o prolaznoj reakciji organizma do ponovne uspostave svakodnevnog ritma i ravnoteže, kad se probava obično vrati u normalu.
 
Pomoći sebi i najbližima možete tako da prije svega osvijestite situacije koje izazivaju stres i tome prilagodite svoje reakcije, ali i da se hranite zdravo i uravnoteženo, unosite u organizam dovoljno tekućine i ne zaboravite naći vremena za tjelesne aktivnosti.

Prirodna pomoć nadohvat ruke

Po potrebi možete posegnuti za čepićima prirodnog sastava kao što su Eva/qu čepići . Ovi inovativni proizvodi nude pametno rješenje protiv zatvora, primjereno i za najosjetljivije skupine kao što su trudnice, dojilje i djeca, ali i starije osobe.  Proizvodi se temelje na prirodnim tvarima koje se zbog svoje neškodljivosti koriste i u nekim dodacima prehrani.

Odlikuju se jednostavnom primjenom i brzim djelovanjem, već 15 minuta nakon primjene. Mogu se koristiti i dugoročno, za održavanje i obnavljanje normalnog mehanizma pražnjenja crijeva (kod „lijenih“ crijeva). Dostupni su u dva oblika pakiranja: za odrasle i za djecu od dvije do dvanaest godina.

Datum objave članka: 1. 9. 2018.
promo
izdvojeni proizvodi